lauantai 11. elokuuta 2012

Lasten lahjoja osa 2

Tuossa taannoin kirjoitin Pastillisäästölippaasta, jonka isoveli sai 5-vuotislahjaksi, ja lupasin esitellä muitakin lapsille ostamiamme tai toivomiamme pieniä design-lahjoja. Ajatuksena on kerätä heille ajattomia esineitä, jotka pojat voivat sitten joskus ottaa omaan kotiin mukaan.

Eero Aarnion Puppy-koira on pikkuveljen ristiäislahja, jonka toivoimme siskoltani.
Otimme sen mukaan tänne välikotiin, mutta eihän tänne mahdu koristeita. Ja koristehan Puppy on, aivan harvoja kertoja sillä on leikitty. Se majailee varastossa, josta nostin sen kuvattavaksi viereiseen metsään.

t hanna 

P.S. Kun nyt katson näitä kuvia, sehän näyttää hyvältä ulkona! Ehkäpä uuteen kotiin se istutetaankin ulos vartiokoiraksi:).

7 kommenttia:

 1. Hei pitkästä aikaa! Meillä sama juttu tuon Puppyn kanssa, koristeena lähinnä, joskus leikitty, ja meille jäi ulos terassille vartiokoiraksi nyt kesän ajaksi, kun lapset eivät oikeaa koiraa allergian vuoksi saa.. Aivan hauskan näköinen nököttäjä Ikean valkoisten lepotuolien välissä.. Onneksi ei hauku vieraita;)

  terkuin Sari täältä Rovaniemeltä

  VastaaPoista
 2. Hauska, meillä myös Puppy pikkuveljen ristiäislahja, nyttemmin tämän pikkuveli on itse myös isoveli :)

  VastaaPoista
 3. Sari ja Koti-Kullankallis: Sama maku meillä:).

  VastaaPoista
 4. Malla-Inari sai Puppyn oranssina meiltä kummeilta ristiäislahjaksi ja sun vinkistä ekaksi synttärilahjaksi sen oranssin Pastillin. Rouva alkaa nyt vaan kuumeisesti miettimään ensi vuodelle lahjaa :), niin meillä helpottaa sekin lahjamietintä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisää lahjapostauksia ja Eero Aarniota tulossa:):).

   Poista
 5. Ei hullumpi idea laittaa Puppy ulos vahtikoiraksi :) Pitkään olen haaveillut siitä itsekkin, koristamaan lastenhuonetta. Tämänhetkinen suosikki on kuitenkin musta Dino.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jenny, eiköstä vaan:). Dinokin on ihana, ehkä lapsia innostavampi, meillä ainakin dinot ovat kova sana.

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!