tiistai 21. elokuuta 2012

Raksaviikot 19-20: ulkokatokset

Vänttilän työmiehet lomailivat 5 pitkää viikkoa, joka oli tietysti mukava miehille. Nyt heillä on uutta virtaa tehdä eteenpäin meidän kotia:).

Raksaviikoilla 19-20 (6.8.-19.8.) saatiin talon ulkonäköön jo oikeaa ilmettä kun katosrakenteet ja kattoterassi pääsivät alkuun. Eikä autotalli näytä niin huojuvalta tornilta enää, kun rakenteet sitovat sen taloon.


Lisäksi yläkerta sai katon ja betonivalun. Ennen tätä valua vedettiin tietenkin ylös vesi- ja viemäriputket, jotka ehdimme päivää ennen vielä muuttamaan (mutta siitä tulossa oma juttunsa).Tästä jatketaan! Nyt on monien päätösten aika, olenkin juossut laattakaupoissa, etsinyt netistä hanoja ym. ja valaisinluettelokin pitäisi vielä tarkistaa. Kunhan ehtisin vielä kirjoittelemaan niistä tännekin...

t hanna 

5 kommenttia:

 1. Sehän näyttää jo talolta:) Tässä ei kohta malta odottaa miltä se näyttää valmiilta.

  VastaaPoista
 2. Oi että olette jo pitkällä! Hienosti edistyy! Hankintalistat on kyllä pitkiä ja kaupoissa juoksemiseen menee aikaa raksaprojektissa - mutta kivaahan se on. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Mia ja Kaisa: niin, pitkällä ollaan. Ja kamalasti ihania sisustuspäätöksiä:).

  VastaaPoista
 4. Hei,
  kiitos tästä blogista. Olemme aloittamassa rakennusprojektia. Kiinnostaa todella paljon tuo rakennusporukan valinta. Kysyn sinulta useamman kysymyksen siihen liittyen. Vastaa, jos jakselet, kiitän jo etukäteen!
  -Miksi Vänttilä (olen kyllä kuullut hyvää)?
  -Oliko heillä kattava paketti, jääkö teille todella vain siivoaminen (ja kuinka paljon siihen on käytettävä aikaa? Mites talon maalaaminen sekä sisutus- ja esim. säilytystarvikkeiden asennus (koukut,tangot,hyllyt..)?
  -Oletteko olleet Vänttilään ja Kiviojaan tyytyväisiä?
  Hyvää jatkoa projektille!

  tv. kolmen lapsen isä ja yhden vaimon mies

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehdys isä ja mies:). Hyvä jos blogista jotain apua, tosin tänne kirjaan enimmäkseen yleisiä linjoja ja sisustusasioita. Mutta tässä vastauksia.
   1. Vänttilällä kilpailukykyinen hinta (ei halvin, hinnoissa ei kyllä merkittäviä eroja), kattava tarjous eli tekivät maatöistä lähtien, vakavarainen yritys, rakennusvalvonnan vertailuissa hyviä arvosanoja saanut.
   2. Tarjosivat kattavimman paketin, sisältää kaiken. Olemme vain siivonneet työmaata pari kertaa viikossa. Talon pohjamaali kuuluu pakettiin, varsinaisen maalauksen hoidamme itse ensi kesänä. Kiintokalusteet ja niiden asennus tuli Topi-keittiöiltä, tosin otamme keittiön ja asennuksen todennäköisesti muualta.
   3. Vänttilään olemme olleet tyytyväisiä tähän asti.
   Tsemppiä teillekin!

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!