sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Valkoinen sarjaton

Iittalalta on tullut vastikään uusi astiasarja nimeltään Sarjaton. Oma valkoinen sarjaton on kokoelma Iittalan eri sarjojen valkoisia astioita.Valkoiseen kattaukseen saa hauskasti vaihtelua erilaisilla muodoilla.Valkoinen aina ajaton. En ole kyllästynyt tähän sarjattomuuteen, vaikka olen katsellut ja keräillyt niitä jo yli 10 vuotta. Tässä on sekin hyvä puoli, että aina kun tulee uusi kaunis astiasto, sitä voi ostaa parin kupposen verran:).

t hanna

7 kommenttia:

 1. Ihanan freesit kuvat. Näin olen itsekin tehnyt, minulla on myös ''sarjaton'' sarja astioita, ei kylläkään Iittalan, vaan kaikkialta maailman turuilta ja toreilta ja aina voi ostaa pari lisää...Blogisi on niin tuore ja moderni! :)

  VastaaPoista
 2. Todellinen sarjaton :). Valkoinen on niin kätevä väri. Ukkosen peruja olleet Teemat valkoisena, ruskeana ja hiekkana vaativat aluksi opettelua, mutta nyt tykkään.

  VastaaPoista
 3. Meillä on myös useampaa Iittalan ja Arabian valkoista astiasarjaa, joita yhdistelen keskenään. Toimii!

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia! Meillä myös kokoelma valkoisia Iittalan astioita :) Tuo Ego-sarjan kannu ja tarjoiluastiat olisi kiva löytää jostain, mutta eipä ole hyväkuntoisena tullut vastaan :/

  VastaaPoista
 5. Ihana valkoinen! Kestosuosikki niin muodossa kuin toisessakin, ja tulee pysymään valtavärinä myös VillaKoirassa, kunhan vielä hetki raksataan ;).

  VastaaPoista
 6. Näitä valkoisia ja/tai sarjattomiahan löytyy monelta muultakin, hauskaa:).

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!