tiistai 4. syyskuuta 2012

11 vastausta ja muita tunnustuksia

Kiitos Valkoisen Harmajan Suville tästä 11 vastauksen haasteesta! Ehdin (ja uskalsin:)) vihdoin ja viimein pysähtyä pohtimaan ja vastaamaan näihin kysymyksiin.  

1. Mikä on paras matkakohde, jossa olet käynyt ja miksi?
Mielessä on monta, erilailla ihania matkapaikkoja. Kuubaan teimme häämatkamme, joten se tietysti säilyy mielessä:). Kaupungeista mieleisiä ovat Pariisi ja Amsterdam, kummassakin on oma viehättävä tunnelmansa.

2. Milloin olit viimeksi surullinen?
Viime viikolla kun pikkuveli sanoi: "Minä itkin äitiä ikkunassa". Pojat ovat siis aloittaneet päiväkodissa ja pienellä oli ollut äitiä ikävä. Tämä viikko on ollut jo parempi eikä enää ole tarvinnut itkeä, onneksi.

3. Mikä on mieluisin huonekalu/valaisin kodissasi, miksi?

HT-collectionin Swing-nojatuoli. Siinä tarpeeksi korkea selkänoja antamaan tukea niskalle, riittävä syvyys vetää jalat koukkuun ja sopivan kapea, jotta kädet saavat levätä käsinojilla. Täydellinen siis minulle!


4. Uskotko kohtaloon?
Kohtalolla voi olla sormensa jossain pelissä, mutta uskon, että omalla toiminnalla on enemmän vaikutusta asioihin.  

5. Millä päiväsi alkaa?
Meillä ei tarvita herätyskelloa, vaikka olen aloittanut työt, sillä aina jompi kumpi veljeksistä sipsuttelee aamuisin (onneksi vain aamuisin) meidän sänkyyn ja herättää. Kello on yleensä jotain kuuden ja seitsemän välillä.


6. Mitä kieliä puhut?
Suomea, ruotsia ja englantia. Saksaa hitusen.

7. Teetkö unelmatyötäsi?
Kyllä, mutta unelmiakin pitää olla:).


8. Mitä nähtävyyttä suosittelisit kotipaikkakunnallesi saapuvalle turistille?
Yliopiston Linnanmaan kampus ja sen hauska retroarkkitehtuuri, Oulujoen rannat soutuveneineen, Varjakan saari.

Kuva Oulun yliopisto

9. Mikä on suosikkivaatemerkkisi?
Rakastan ruotsalaisia ja tanskalaisia merkkejä: Acne, Bruuns Bazaar, H&M, Filippa K, Tiger of Sweden, Cos, Philosophy Blues Original, Malene Birger jne. Kuvassa oikealla Helsingin työmatkan tuliainen: ihana mohairneuletakki ja turbaanipipo.

10. Mitä haluaisit seuraavan viiden vuoden sisällä saavuttaa?
Haluan olla onnellinen tässä hetkessä, enkä asettaa mitään suurisuuntaisia tavoitteita. Perusonnellinen arki, oma ja läheisten terveys on kaikista tärkeintä.11. Kuvaile yhdellä sanalla joko elinkumppaniasi tai parasta ystävääsi.
Paras:).

Tämän haasteen lisäksi olen saanut Luen ja kirjoitan Paulalta ja Unelmia ja onnenaskelia Marielta Liebster blog -tunnustuksen (aikaa sitten, pahoittelut asian unohtamisesta) sekä Mallikodin Ristolta I love your blog - tunnustuksen. Kiitos teille ihanat blogiystävät!

11 vastausta -haasteen ja I love your blog sekä Liebster blog -tunnustukset lähetän eteenpäin seuraaville ihanaisille bloggareille:

Netta-Natalia/Likainen Parketti

t hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kommentti lämmittää mieltä!