tiistai 9. helmikuuta 2016

"Ei tekstiviestiä"

Vaan oikeat kutsukortit, vaati pikkuveli kun mietimme synttärikutsujen lähettämistä.Ja koska arkarteleminen ei ole mitään lempipuuhaa, piti korttien olla yksinkertaisia ja valmistua sukkelaan. Eli pikkuveli töpötteli 6-leimasimella kuvioita valkoiselle korttipohjalle. Sopii hyvin teemattomiin kesteihin:).
Pojat ovat saaneet aina toivoa millaisen synttärikakun haluavat ja usein olen taiteillut marsipaanimassasta milloin minkälaisen ajankohtaisen figuurikakun. Tällä kertaa tämä ei-enää-niin-pieni pikkuveli ilmoitti, että se on sitten kermakakku minun synttäreilläni. Ja siitä pidetään kiinni. Mutta osaatko antaa vinkkejä millä sen kerman koristelisi ja miten siihen saisi jotain lapsenomaista juttua? Ja mitään teemaa ei siis ole näissä juhlissa:).

t hanna

15 kommenttia:

 1. Minä virittelin kerran kermakakun päälle kahdesta grillitikusta, narun pätkästä ja sopivan värisistä papereista (askartelu teippi käy varmasti myös hyvin) lippusiiman. Helppo, yksinkertainen ja uudelleen käytettävä koriste, joka oli lisäksi kivan näköinen. Mukavia juhlia teille, meillä on samat hommat menossa ;)
  Terveisin Jonna Sveitsistä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna vinkistä, loistoidea. Onnittelut teidänkin sankareille:).

   Poista
 2. Muksuthan harvemmin sitä kakkua syö ( ainakin mun kolmen pojan synttärijuhlakokemusten perusteella... ). Mutta mitä enemmän koristeeksi lappaa erilaisia karkkeja ( esim. vaahtokarkit ), sitä varmemmin kakku katoaa ;) Monenmoista nonparellia / helmeä / kuviota nykyään löytyy kaupan kakkukoristehyllyistä, niilläkin saa helposti kivannäköisen kakun. Mukavia juhlia, kutsut on ainakin mageet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakku saikin koristeeksi karkkeja:), ja totta, vähän ne lapset kakkua syövät. Mutta ilman sitä synttärit tuntuisivat vähän orvoilta.

   Poista
 3. Karkit toimii hyvin kermakakun koristeena lapsille suunnatussa kakussa. Kokemuksesta en vain suosittele M&M:iä tai muita värillisiä suklaarakeita, vaikka ne hetken mukavilta kakun päällä näyttävätkin. Väri sulaa ja leviää kermavaahtoon karusti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oivasta vinkistä, jätin M&M ostamatta:).

   Poista
 4. Itse väsäsin viime viikonloppuna pikaisen lippuviirin kakkuun. Blogissa löytyy kuvat http://puolitoistakerrostakotia.blogspot.fi/2016/02/ensimmainen-syntymapaiva.html

  Ihana idea tuo leimasinjuttu! Tuonhan voisi vaikka kehystää tuollaisenaan<3

  VastaaPoista
 5. Näyttääpäs tosi kivalta. Hyvä idea korttien tekoon. Kivaa torstaipäivää :)

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!