keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Romuja ja aarteita

Niitähän lasten huoneissa piisaa. Osa on minun mielestäni täyttä roskaa, kuten katkenneet kuminauhat, haljenut pilli tai toimimaton kauko-ohjattava auto. Mutta lasten mielestä tärkeitä. Ja niin kai se pitääkin olla. Välillä vain kiristää ja kuristaa kun näitä romuaarteita pilkottaa sohvatyynyn alta tai niillä on vuorattu koko leikkihuoneen lattia...

No, tänään saatiin joku lelulaatikko, tai tässä tapauksessa pussi, ojennukseen ja rikkinäiset miekat sain jopa heittää roskiin. Tämä House Doctorin kangaspussi oli joulukuusen ruukun suojana ja nyt siis lelupussina. Tykkään kun tavaroita voi käyttää monessa eri tarkoituksessa:).Siivous johtaa toiseen, kuten varmasti tiedätte. Tässä tapauksessa järjestimme isoveljen huoneen kalustuksen uudestaan, mutta katsotaan miten se toimii. Tärkeintä on tietysti, että se on isoveljen mieleen ja että siellä on edelleen hyvästi tilaa leikeille.

Kuulostaako tutulta tämä romu ja aarre -tarina? Miten teillä selvitään siitä?

t hanna

4 kommenttia:

 1. Käyttökelpoisia (esim. vauva-ajan lelut tai jos monta samantapaista) tavaroita lapset laittavat mielellään kirpparille, koska saavat itse siitä rahat. Sinitarrapallot, joihin on työnnetty pelinappuloita ja tikkuja, kivet, pääsisäismunien yllätykset yms häviävät ihan "itsestään" kun äiti siivoaa, toki tosi tärkeitä en hanno, mutta olen huomannut että se tärkeys ei kestä kauhean kauaa, kun kohde jo muuttuu. Ainakin meillä. Hah, juuri teippasin valomiekat, taas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin kyllä tavaraa "häviää" itsestään:), mutta hankaluuksia tulee jos lapset ovat seuraamassa tätä siivousoperaatiota. Kuulosta tutulta tuo miekkojen teippailu:).

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Se on kiva, meillä kiipeilyhuuma on jo ohi, joten uskalsin laittaa nojatuolin sen eteen.

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!