perjantai 5. helmikuuta 2016

Lököttelyä

Ihana perjantai! Valon myötä olen pikkuhiljaa kasannut tuikkukuppeja ja kynttilänjalkoja laatikoihin. Iittalan Kastehelmet jäivät vielä sohvapöydälle kukkamaljakoiksi.


Tänään pääsen vihdoin katsomaan odotetun Taivaslaulun teatteriin. Kirja sykähdytti, ja jännityksellä odotan miltä kertomus näyttää katsottuna.

Nautitaan viikonlopusta:)!

t hanna

3 kommenttia:

 1. Olen kuullut että taivaslaulu on tosi hyvä. Itsekin luin kirjan ja tekisi mieli käydä katsomassa esitys, mutta täällä meillä sitä ei esitetä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli hyvä:), ei muuta kuin teatterimatkalle Ouluun. Ei teiltä niin pitkä matka ole, hyvä ystäväni Kokkolasta oli juuri viime viikonloppuna bussimatkalla täällä:).

   Poista
 2. Ei liity niinkään aiheeseen, mutta mietin aika usein, että miksi se Taivas laulu niin sykäyttää? Kun voin sydämestäni, todella laajan ystäväpiirin omaavana, kertoa, ettei se ole lähelläkään totuutta ajatellen arkeamme ja kokemusmaailmaamme, oli elämäntilanne sitten millainen tahansa. Siinä on silmiinpistävän paljon räikeitä kärjistyksiä ja "asiavirheitä" ajatellen, kuinka ihmiset sen ottavat totena, vaikka fiktiivinen onkin. Miksi meiltä ei kysytä arjen kohtaamisissa elämästämme/kokemuksistamme, vaan halutaan massana olla uteliaita ja uskoa yhteen kirjaan, luullen pääsevänsä jotenkin "salaisen" elämänme sisälle. Jos yksittäiset lestadiolaiset ihmiset kertovat ja kuvailevat arkeaan, se tyrmätään aina liian kaunistelevaksi tms., mutta sitten sokeasti uskotaan yhteen provosoivaan kirjaan. Outoa. No tämä tästä -ja varmaankin olisi parempi jättää julkaisematta (eikä sinun tarvitsekkaan tätä julkaista:-)
  Blogisi ja kotisi on kaunis ja seesteinen. Aurinkoista kevättä!

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!