torstai 13. joulukuuta 2012

Joulukalenteri

Olen ihaillut DIY joulukalentereita monta vuotta, ja nyt meilläkin on sellainen:). Tosin se DIY osuus oli melkoisen pientä eli käärin valmiit liikuntalorut A4 paperiin ja teippasin seinään. Ja oveen teippasin kolmion (kun ei muuta järkevää paikkaa välikodissa löytynyt). Melkoisen vaivatonta. Mutta liikuntalorut ovat hauskoja, opettavat kehon hahmotusta ja toimimaan sanallisten ohjeiden mukaan. Kurkkaa lisätietoja loruista täältä, ja jos käytät koodia HAL678OUL saat 10 % alennuksen loruista ja muistakin tuotteista.

Joko teillä on jouluvalmistelut hyvällä mallilla? Minulla vielä pari lahjaa hankkimatta ja yksi DIY lahjaidea pyörii mielessä, mutta katsotaan ehdinkö niitä tekemään. Jouluruuat ja tunnelman tarjoaa tänä jouluna mummola, joten sen puolesta ei huolta:).

Ettehän tekään stressaa?


t hanna

2 kommenttia:

 1. Ihana joulukalenteri ja onpa taas kiva lukea teidän kuulumisia :)

  Mulla jäi se tänä vuonna tekemättä, mukamas niin kiire vaikka oikeasti en ehkä vain jaksanut... Jotenkin tää joulu tuli niin varkain!

  Ei stressata vaan vietetään tunnelmallista joulunalusaikaa lumitöistä ja sen jälkeisistä kuumista glögeistä nauttien!

  VastaaPoista
 2. Ihana kalenteri ja kiitos liikuntaloruvinkistä! Pakko käydä tutustumassa.

  Joulusta ei stressata meilläkään, koska päästään nauttimaan valmiin pöydän ääreen mummolaan. Raksalla on sen verran kiirettä, että tänä vuonna on pakko jättää kaikki joulutouhuilu väliin. Ihan kaikkeen ei vain repeä - eikä pidäkään. Pääasia, että jouluna on rento ja mukava tunnelma, ihanan leppoisaa yhdessäoloa perheen kanssa.

  MariKe

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!