lauantai 5. tammikuuta 2013

Ikkunat kuurassa

Mistä lie rakennusteknisestä virheestä johtuukaan kuura ikkunassa. Sama sille, mutta kauniita pakkaskukkia nämä ovat...
Nyt nämä joulun kaunokaiset pääsevät laatikkoon odottamaan uutta kotia ja ensi joulua! Iloista talvipäivää, me lähdemme hiihtämään.

t hanna

12 kommenttia:

 1. Luonnon taidetta! Voisiko rouva tehdä postauksen sisustuskirjoistaan? Ostin muuten juuri Akateemisen alesta pari; Kelly Hoppen Home ja The Way We Live. Vielä en ole ehtinyt niihin tutustumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta, kaunista luonnon muokkaamaa. Hyvä idea tuo sisustuskirjapostaus, pitääpä laittaa mieleen. Niitä onkin kertynyt. Itsekin silmäilin tuota Kelly Hopea akateemisessa, mutta jätin sen hyllyyn.

   Poista
 2. Kuura saattaa olla todiste myös lämmöneristävyydestä, ei virheestä laisinkaan. Norm. ikkunassa sisältä huokuva lämpö sulattaa kuuran, mutta ainakin energiaikkunoissa näin ei käy. En tosin juuri teidän ikkunoista osaa sanoa muuta kuin, että kaunista on :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula korjauksesta:), enpäs tietänytkään tätä.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Inana, pitääpä miettiä vastauksia ja kysymyksiä:).

   Poista
 4. Uusissa lämpölaseissa on tosiaan tuo Paulan kuvailema ominaisuus (sama ilmiö mitä auton laseissa pakkasyönä - eli jäätä tulee uloimman lasin ulkopintaan).

  Skaalalla on nyt joku uusi huurtumaton ikkunamalli, en ole siihen vielä tutustunut, mutta jokin uusi menetelmä on jäätymistä vastaan jo keksitty. Vanhoissa laseissa ongelmaa ei ollut, lämpöhukka sulatti jäät. Toinen uusien lasien ominaisuus on se, että kännykkä ei kuulu enää yhtä hyvin sisällä. Siihen ei ole keksitty mitään lääkettä. Ehkä kohta tulee lankapuhelimet takaisin asuntoihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos myös Mika sinulle asian selventämisestä. Katsotaan miten meidän uudessa kodissa ikkunat (valmistaja Iin ikkunat) "käyttäytyy", kuvathan ovat täältä välikodin vuokra-asunnosta.

   Poista
 5. Meillä on juuri nuo Skaalan huurtumattomat ikkunat, eivätkä ainakaan vielä ole huurtuneet/jäätyneet. Ja kännykässäkin ihan hyvä kuuluvuus, en ole aiemmin tuollaisesta haitasta kuullutkaan.. Aika monissa uusissa taloissa näkyy jollakin säällä olevan ikkunat lähes kauttaaltaan jäässä. Ei kai sekään hyvä asia ole, vaikka olisi kuinka hyvät lämpölasit muuten..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan miten meidän ikkunoille käy... toivotaan, että nähdään ulos:).

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!