tiistai 22. tammikuuta 2013

Vaatesäilytys piinaa

Välikodin vaatesäilytys on järjestetty kahden oven taakse, jonne olen ripustanut kaikki silitetyt vaatteet, jotka ahtaassa vaatekaapissa menisivät ihan ryttyyn. Kyllä tuntuu hyvältä muutaman viikon päästä, kun saa levittää omat vaatteet tilaville vaaterekeille ja jopa t-paidoille pitäisi olla hengaripaikka varattu:).


Näettepä vilauksen vaatetyylistäni, joka se menee kyllä sisustusmaun kanssa linjassa, ei mitään liian värikästä:). Kenkäsäilytyskään ei ole ollut kehuttavalla tolalla...Mutta yksi hyvä puoli näistä ahtaista tiloista on ollut: ei voi ostaa mitään uutta kun tilaa ei sille yksinkertaisesti ole. Pitää vain pitää tämä mielessä isommissakin neliöissä, ei aina tarvitse uutta eikä kaikkien komeroiden tarvitse olla täynnä. 

Iloista pakkasviikkoa kaikille! Ja kiitos jo etukäteen saamistani tunnustuksista, yritän vastailla niihin viikonlopun aikana. 

t hanna 
 
P. S. Ja niin, vatsatauti ei ohittanut minua, mutta onneksi se ei kestänyt kuin yhden yön ja päivän. Toivottavasti te olette säästyneet tältä!

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo valkonen raitamekko, onko mitä matskua? Te pääsette sitte ihan pian muuttamaan, on varmasti mahtava tunne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on mun yksi lemppari, se on puuvillaa collegekankaan tapaista eli se on tosi mukava päällä. Muuttoa odotellessa:).

      Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!