keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Kukkia pihalla

Menin ostamaan suosituksestanne pelargonioita ja toin mukanani ihan muuta. Näin minulle aina käy. Taas läksin puutarhalle, hurmaannuin kaikesta ihanasta, ostin muistamatta ennakkosuunnitelmaa ja kotona mietin, miten tässä taas kävi näin.

Tänä vuonna siis meni näin. Pojat säpelsivät mukana ja halusivat omat kukat. Isoveli valitsi pitkään ja hartaasti ja tarttui markettaan. Pikkuveli nappasi nopeasti mukaan tähtisilmän (muistanko nimen oikein?).Yrtit sain sentään ostettua suunnitelman mukaan.


Muistin puutarhalla, että olen aina ihaillut riippuneilikoita. Kun ei ollut riippuneilikkaa, mukaan lähti tavallisia. Halusin väriä valkoiseen terassiin, mieluiten olisin ottanut keltaista, mutta sitä ei ollut. Joten väri on punasaveen natsaava, persikkainen ja seassa vähän pinkkiä.


Varjoisalle etupihalle pääsi uuden guinean liisa. Valkoisena, kun seinät ovat harmaat (pian myös smyygilauta).


Tässä vielä yhteiskuva takapihalta, kukat, yrtit ja riippumansikka.


Kuulostaako tutulta? Huumaantua kukista :)?

t hanna

4 kommenttia:

 1. Ihania kukkia! Ja mahtava runsaus tuossa viimeisessä kuvassa.

  Kuulostaa tutulta, juuri huumaannuin kukista uudessa blogissani, tervetuloa visiitille! :)

  VastaaPoista
 2. Aina käy, ostan aina ihan liikaa ja kaikkea. sen sekamelskan pystyy hyvin näkemään myös mun kukkapenkistäni, aina rönsyää yli ja pahasti. Meillä raekuuro vei kaikki kesäkukat, onneksi saan apua siihen. kukista voipi lukea kohta blogistani.

  VastaaPoista
 3. Voi, itsellä menee myös hieman yli tämä kesäkukkien hankkiminen. Suunnittelin ihan jotain muuta, tiettyä väriskaalaa ja tiettyjä lempikukkia, palasin kaupasta hieman pöllämystyneenä ja katselin ostoksiani hämmentyneenä, en minä näitä kyllä suunnitellut! No, kesällä kyllä voi kukat olla iloisen värisiä ja eri laatuisia, ei tähän maailma kaadu kuin positiivisella tavalla,

  terkuin Sari Rovaniemeltä

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla, että samanlaista iloista kukkapulmaa muillakin:).

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!