perjantai 7. kesäkuuta 2013

Galleriakisko kotona

Ripustimme olohuoneen taulut galleriakiskoon. Järjestelmä sopii vaihtelunhaluiselle (eli siis täydellinen minulle), jolloin tauluja, niiden paikkaa ja korkeutta voi muuttaa helposti.

 
 

Galleriakisko kiinnitetään katon rajaan, ja kiskoon kiinnitetään ripustuskoukut, joissa roikkuu siimat, joissa puolestaan taulut. Meidän kisko ostettiin oululaisesta Taide ja Kehys Pekkalasta ja lisätietoja kiskosta saa täältä.

Kisko ja siima

Taulun takaa

Ylipitkät siimat

Siimat ovat huomaamattomat, kuten yläkuva kertoo. Alimmaisessa kuvassa näet ylipitkät siimat, jotka tulevat taulujen alta. Milloinkahan saisin pätkäistyä nämä:)?

Taulujen valaistusta varten me rakensimme kattoon valokiskon, johon joskus hankitaan spottivalot. Gallerikiskoon saisi myös valaisimet, jolloin se hoituisi samalla systeemillä.

Ihana kesä jatkuu neljättä viikkoa! Uskomatonta. Minä lähden kesäkukkaostoksille, kiitos teille kukkavinkeistä.

t hanna

6 kommenttia:

 1. Galleriakisko on täälläkin ostoslistalla. En ole vielä ehtinyt kauppoihin tutkailemaan hintoja. Minkä hintainen tuo teidän ratkaisu oli kokonaisuudessaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terve Kirsi, valitettavasti en muista hintaa, sillä olemme ostaneet kiskon vanhaan kotiin jo vuosia sitten.

   Poista
 2. Meillä piti laittaa ihan sama kisko ruokailuhuoneen seinään, mutta ei ehditty, kun joku tuli ja osti kotimme. Seuraavaan omaan sitten. Löytyis vaan. Siis se koti ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau! Mahtava juttu, vai onko? Eikös se uusi koti ollut haaveissa?

   Poista
  2. No juu, periaatteessa. Kun vain se uusi koti löytyisi. Nyt väliaikaisratkaisuun siirtyminen määräämättömäksi ajaksi. Plussana lyhyt matka joka paikkaan. Miinuksena puoli omaisuutta pitää varastoida, kun tilaa lähes puolet vähemmän...

   Poista
 3. Ihana blogi sinulla. Mistähän tuo suuri taulu on hankittu?

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!