perjantai 27. joulukuuta 2013

Pihtakuusitunnelmaa

Täällä nautiskellaan pihtakuusen tummasta vihreydestä ja sen tuomasta tunnelmasta. Siinä on ihanan paksut ja pulleat oksat. Eikä se ole (vielä) varissut:).
Kuusi on painavassa keramiikkaruukussa, jossa on sisällä ämpäri. Kuusi pysyy siinä pystyssä ilman mitään tukea, koska jalka sahattiin sen verran lyhyeksi että oksat kannattalevat puuta.


Jatkukoon ihana joulurauha!

t hanna

4 kommenttia:

 1. Mekin haettiin pihtakuusi, mikä lie Kaukaasialainen yksilö. Yhtä tuuhea ja kaunishan se on, mutta mua vähän harmittaa ettei se tuoksu, höh. Ens vuonna sitten suomalaista täytyy kokeilla.
  Mut hei, piti kysymäni että mistä toi ekan kuvan timanttisen upee printti on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minua ei tuoksun puute haittaa, kun kuusi on muuten niin söpö, eikä muuten varissut edes kun kannoin sen juuri ulos. Ja meidän suomalaiset lannoitteella pikakasvatetut kuuset eivät ole aina tuoksuneet kovin miellyttävältä:). Printti on grafiikan vedos Matti Hintikalta.

   Poista
 2. Mikä sinulla toimii kuusen jalkana? Hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna. Kuusi on ensin upotettu ämpäriin, joten vettä riittää. Ämpäri on painavan keramiikkaruukun sisällä piilossa. Kuusen runko on sahattu niin, että paljasta runkoa on vain n. 20 cm, jolloin vahvat alimmaiset oksat kannattalevat kuusta pystyssä. Näin meillä on kuusi ollut joka vuosi, perinteinen suomalainen metsäkuusi on pysynyt samalla tavalla hienosti pystyssä. Toivottavasti ymmärsit selostukseni, harmi kun en ottanut kuvaa.

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!