lauantai 8. maaliskuuta 2014

Purkkirakkautta

Kaikki pienet purkit ja purnukat ovat söpöjä. Haalin niitä niin uutena kuin vanhana, ja asettelen joka nurkkaan ja pöydän kulmalle. Tässä teille kuva yläkerran kylppärin purkeista, joissa säilytän pinnejä ja muita hiusjuttuja.

Suorakaidepurkit ovat Ruotsin armeijan vanhoja muonarasioita, jotka olen ostanut Tukholman vaihto-oppilasvuotena. Pyöreä metallinen on Granitista ja pyöreä valkoinen, joka aukenee kauniiksi viuhkaksi, on Berliinin Bauhaus -museosta. Puhtaiden pyyhkeiden pino tuo ripauksen ylellistä hotellin tuntua, joten säilytän aina osaa pyyhkeistä vessan hyllyllä esillä.


Ja kello pitää olla vessassa:). Se auttaa aamuissa, sillä usein rannekello on vielä aamutoimien aikaan yöpöydällä. Tämä kello on vanha, ja tippunut usein lattialle, joten pikkuviisari laahaa vähän jäljessä, mutta me osaamme "lukea" tätä.


Reipasta päivää teille ystävät!

t hanna 

4 kommenttia:

 1. Ihana tuo pyöreä valkoinen, mulla on samaa sarjaa keltainen, jonka löysin Yhdysvalloista vintage-liikkeestä. Nyt keltainen väri vaan kyllästyttää ja mietin voinko esim. suihkemaalata sen...

  VastaaPoista
 2. Kivoja purkkeja. Ihanaa naistenpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Samoin sinulle, kylläkin viikon myöhässä, mutta eikös se voisi olla aina meidän päivä:)?

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!