perjantai 7. maaliskuuta 2014

Japanilaista henkeä yläkerrassa

Yläkerran aulaan löytyy pikku hiljaa joku tyyli. Seinälle ovat päässeet taannoin kirppikseltä ostamani japanilaiset puukengät. Ja kattoon olen saanut pitkään haaveilemani rottinkivalaisimet.

Tästä se hahmottuu, pieneninä palasina. Olen näin vanhemiten oppinut, että kaikki ei tarvitse olla valmista heti, vaan makustellen ja harkiten tehdyt ratkaisut ovat pidempikestoisia. Ja samalla myös järkevämpiä niin kukkaron kuin ympäristön kannalta.

 

t hanna

8 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää. Joo, samoilla linjoilla minäkin, näin kun sitä ikää karttuu, oppii jo siihen ettei kaikki tapahdu nytmullekaikkiheti-toiminnolla. Todella miettii, mitä kannattaa laittaa kotiin ja se todella on järkevämpää kuin ostaa jotain vähän sinnepäin. Haaveilen parista valaisimesta, mutta säästelen vielä, kohta ne ovat meillä. Mukavaa viikonloppua,

  terkuin Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sari, kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa:). Hiljaa hyvää tulee, vaikka olenkin siinä vielä opettelija:). Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Mäkin ostan harkiten, mutta mulla on myös pitkän tähtäimen suunnitelmia niin että joskus ostan tietoisesti väliaikaisratkaisun. Olen kuitenkin innokas kirppismyynnin harrastaja, ja olen yleensä saanut väliaikaisratkaisut myydyksi. Saapahan siinä joku onnellinen sitten tavaran edullisemmalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ratkaisu myydä väliaikaisratkaisut kirpparilla, pitäisi itsekin aktivoitua tuossa kirppismyynnissä eikä vain ostamisessa:).

   Poista
 3. Tykkään! Rauhassa makustellen tulee myös aistittua tilaa ja sen tarpeita parhaiten. Usein vähemmällä saa myös isomman vaikutuksen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Karin! Juuri niin, varsinkin uutta kotia ei minusta kannata sisustaa etukäteen, kun vasta asumalla ja, kuten sanoit, aistimilla tilaa, osaa ostaa oikeita juttuja.

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!