perjantai 13. kesäkuuta 2014

Mukavia puuhia

Viimeiset puolitoistaviikkoa ovat menneet hulinalla. Kiirettä on ollut niin töissä kuin kotona.

Ostin pihalle yhteensä 18 puuta, joista 12 Tammelan kaunotar syreeniä ja kolme rungollista pallobrabanttia on istutettu. Kolme pylväshaapaa odottaa vielä kuoppaa ja maahan istutusta. Samalla on levitetty yksi kuorma-auton lavallinen täytemaata sekä saman verran multaa. Rakot on käsissä, mutta mieli hyvä. Seuraavat istutukset saavat odottaa ensi kesään ja samalla saan aikaa miettiä mitä istuttaisin näiden kaikkien puiden juurille.


Rungollisia syreenejä (Tammelan kaunottar) on 12 rivissä, ja toiveena on, että ne näyttävät joskus tältä (postauksen viimeiset kuvat). Taakse pitää vielä tänä kesänä rakentaa aita, jolloin ne pääsevät vielä enemmän oikeuksiin.Istutustuohujen välissä juhlimme isoveljen synttäreitä, jossa oli etsittiin joukolla erilaisia aarteita.


Niin ja blogikirppis Oulun torilla 7.6. oli huikea! Väkeä kuhisi tungokseen asti, ilma oli upea ja omat tavarani pääsivät uusiin koteihin. Kiitos teille kaikille mukana olleille!


Nyt otamme vähän rauhallisemmin tulevan viikonlopun. Luvassa osallistumista muiden järjestämiin juhliin ja ehkä vähän pihatöitä, kun ne ovat niin kivoja:). Ja pian on jo juhannus...

t hanna

9 kommenttia:

 1. 12 rungollista syreeniä kuulostaa tosi näyttävältä.
  Kävin ostoksilla blogikirppiksellä, ehkä ensi vuonna ehdin itsekin osallistumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaaan, että syreenit kasvavat pian:). Kiva kun kävit, joo kannattaa ilmoittautua ajoissa.

   Poista
 2. Syreenit ovat niin kauniita. Sellaista aitaa meilläkin mietitään, mutta onneksi on ensi kesään asti aikaa päättää.

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näytti laatoitus, kuka sen on mahranut tehdä teille? Entäpä mistä teille tuli täytemaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mies eli laatoituksen tekijä kiittää:). Täytemaa tuli Oulun Maa ja vesirakennukselta.

   Poista
  2. Aivan ammattilaisen jälkeä, ellei jopa parempaa!

   Poista
 4. Kauniita pikkupuita! Olen etsinyt rungollisia syreeneitä Oulusta, mutta missään ei tunnu niitä olevan. Ostitko ne jostain kauempaa? Mitä olet ajatellut laittaa puiden juurille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ne ovat ihania, kunhan vielä pääsevät kasvuvauhtiin. En itsekään löytänyt Oulusta 12 rungollista syreeniä, varsinkin kun sain idean sen verran myöhään, mutta tilasin kaikki puut netistä, paratiisin taimitarhallta. Vähän pelotti mitä saan, kun en ole itsevalitsemassa, mutta kaikki kasvit olivat hyviä ja ainakin vielä elossa:).

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!