sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Pellavaliina sohvalla

Sain superidean (ainakin omasta mielestäni), kun näin tämän harmaan H&M:n pellavaliinan. Tuokoon se rennon ja ryppyisen kesäfiiliksen meidän valkoiseen sohvaan. Ja suojatkoon sohvaa lasten likaisilta sukilta tai varpailta, joilla juoksevat ympyrää sohvan-terassin-trampan välillä. Se ei peitä tarkoituksella koko sohvaa, vaan vain osan, joten se näyttää enemmän torkkupeitolta kuin sohvan suojalta. Ja niin on tarkoituskin:).


Harmaata pellavaa vasten tarvitsin uuden sohvatyynyn, By Nordin käkkäräpuu ja sen hento vihreä tuo ripauksen kesää. Vanhat Design House Stockholmin harmaat tarjottimet niin sohvapöydällä kuin ruokapyödällä sopivat hyviin uuteen sohvapeitteeseen.


Sohvapöydällä preerian ruusuja ja kaapin perälle unohtunut Hayn pikkuruinen vihreä kulho. Kesä on tullut myös kirjoihin, sohvapöydällä lepäilee pino puutarhakirjoja, joita selaan ahkerasti, oppiakseni ja inspiraatioksi.Eräässä postauksessa muutama kuukausi sitten sanoin, että meidän sohvaa ei peitetä... Mutta jos hyvä idea tulee, voi ottaa uudet säännöt käyttöön, eikös vaan?

Se on kesäkuun eka, hiphurraa! 

t hanna

6 kommenttia:

 1. Kesäkuussa mennään, uskomatonta! Kivalta näyttää tuo sohvan idea ja todellakin, valkoisella sohvalla näkyy lasten tuomat mukavat pikku jäljet. Trampalta, nurmikolta, sitähän tämä kesä on. Rentoa kesää teille puutarhatöiden parissa, mulla ne jää tänä kesänä vähemmäksi, kun tämä talolaajennus alkaa, jee,

  terkuin Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuulostaa ihanalta projektilta teidän laajennushommat. Mitä teille on tulossa laajennussiipeen? Joko rakennustyöt ovat alkaneet ja mitä sisustusasioita olet suunnitellut? Kuulisin mieluusti kun meillä niin samanlaiset tyylit:).

   Poista
 2. Tuollaisen liinan ottaisin meidänkin valkoiselle sohvalle :)

  VastaaPoista
 3. Joo, maatyöt tehty, pian on sokkelinvalu ja sisätäyttöhommat. Meille tulee uuteen siipeen meidän vanhempien makkari (josta pääsee omalle terassille) ja samalla laajentuu takkahuone ja kodinhoitohuone eli lisää tilaa! Suunnitelmat surraavat, lähinnä näistä "miesten" hommissa avustan, minkä voin ja muonitan koko sakkia. Makkariin jo huonekalut ovat valmiina, ne klassikot, mm. RAR siirtyy makkariin ja Muuramen tasot, mutta suunnattomasti vielä yhden Artekin pikkuvalaisimen kattoon haluaisin pikkuikkunan kohdalle ja pöytälampuksi Poulsenin 3/2, mutta se lasi hirvittää. Yöpöydän päälle Jacobsenin AJ:T ja vanha Tolomeo. Kunnon vaatekomeroita laitan seinärivin, kädet syyhyää jo! Ja kodinhoitohuone, siitä tulee yhtä simppeli ja moderni kuin talon emäntäkin, hehe,

  terkuin Sari

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!