lauantai 31. toukokuuta 2014

Kieloja kannussa

Toin Tampereen työmatkalta kielotuliaisia ystävän ja kummitytön pihalta. Tuoksuvat ihanilta! Upotin ne rennosti kannuun ja ruokapöydän sijaan nostin ne tv-tasolle.

Kielot eivät vielä meidän korkeudella kuki, mutta ehkä reilun viikon päästä. Pihatyöt ovat mielessä koko ajan ja mietin, että löytyisiköhän meidän pihalta joku kohta, jonne voisi istuttaa kieloja?


Meillä on pihatyöt kiivaimmillaan eikä sade haittaa niitä lainkaan. Sain ja uskalsin istuttaa kesäkukat, kaivelen istutuspaikkoja ja halkopinoa siirretään taas... Hölmöläisten hommaa siirtää klapeja edestaas, mutta enpäs tiennyt viime kesänä, että ne ovat minun syreenipuiden tiellä. Eli 12 Tammelan kaunotarta (rungollinen syreeni) on tilattu ja ensi viikolla pääsen kaivuu- ja istutuspuuhiin. Ihana, tykkään puutarhatöistä!

t hanna

3 kommenttia:

 1. Ihania kieloja! Juoksulenkillä olen ihastellut kielomerta lähimetsikön reunalla, mutta viikko sitten eivät ainakaan vielä kukkineet. Ehkä pian sieltä voikin jo hakea piristystä kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa itsekin ihastelin Tampereella, täältä Oulusta en tiedäkään kielopaikkoja. Osaako joku neuvoa:)?

   Poista
  2. Täällä Kiimingin perukoilla on ainakin runsaasti kieloja. Juuri tänään lenkillä ihastelin, että ihan parin päivän päästä kukkivat.

   - Salla

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!