lauantai 10. toukokuuta 2014

Rottinkilamput

Yläkerran aulassa riippuvat kattolamput, joista olen unelmoinut pitkään. Kyseessä ovat Ikean Leran valaisimet. Voi, että tykkään tuosta vaaleasta rottingista!

Kattolamput eivät sen sijaan ole omia suosikkejani. Meillä on jokapaikassa kattovalaisimena joko upotetut, taikka aivan katossa kiinni olevat lamput. Ainoa paikka, jonne itse haluan ehdottomasti roikkuvan valaisimen, on ruokapöydän yllä oleva katto. No, tänne aulaan tulivat nyt toiset roikkuvalaisimet, mutta ne eivät heilu keskellä huonetta vaan huoneen reunassa. Toinen on vielä jalkalamppukorkeudella ja se sytytetäänkin kuin jalkalamput, johdon katkaisimesta. Toinen lamppu on perinteisellä seinäohjauksella.Yläkerran aulassa kalusteina ovat vanhavanha valkoinen sohva, mummon virkkaamat rahit, vanha puusepän tekemä lipasto sekä Muuramen arkistokaapit. Tänne sijoitetaan joskus toinen tv ja poikien pelipaikka,  sitten kun pojat ovat isompia. Taustalla näkyy kattoterassin riippukeinu.
Viirivehkani kukkii:). Tämä on helppo viherkasvi, sillä se ilmoittaa totaalisella nuupahtamisella kasteluntarpeen. Näin muistan antaa sille kolme litraa vettä ja vartin päästä se on taas virkeä.


Ihania nämä äitienpäiväaatot, kun pojat etsivät pitkän kaavan mukaan äidille lahjaa. Saan siis rauhassa ottaa päivätirsat, varsinkin kun eilinen Oulugaala vielä väsyttää. Leppoisaa äitienpäiväaattoa!

t hanna

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanat valaisimet ja olen itsekin noita kuolannut Ikeassa, mutta en vaan keksi minne ihmeeseen saisin mahdutettua. Ongelmansa kullakin. ;) Varjostimen muoto ja väri on aivan täydellinen. Etenkin ensimmäisessä kuvassa olet sen kauniisti vanginnutkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jessica, minullakin samantyylisiä ongelmia, ihania asioita maailma pullollaan, mutta eihän ne kaikki omaan kotiin sovi:).

      Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!