torstai 29. toukokuuta 2014

Kahvilasuosikkini Oulussa

Katri Antellin kahvilat ovat minun lempikahvipaikoja ylivoimaisten herkkujensa ja uusittujen ilmeiden myötä myös sisustuksensa puolesta.

Oulun uusin Katri Antellin kahvila sijaitsee keskustassa Kalevankulmassa. Sen sisustus on monimuotoista ja kodikasta. Lattiaa koristavat Marrackech-laattat, jotka tuovat kodikkuutta ja lämpöä, mutta näyttävät toimivan hyvin rapaisten kenkien kanssa (toimisi siis hyvin myös kotona, esim. eteisessä). Kahvilassa on yhdistetty monta designklassikkoa, Tom Dixonin Beat- ja Lundian Soihtu -valaisimet ja istuimina komeilee Harri Koskisen Lento ja Eero Aarnion Rocket -tuolit. Kahvilan sisustus on sisustusarkkitehti Emilia Rönkön käsialaa.

Kahvilasta löytyy myös rauhallinen nurkkaus, jossa olen pitänyt muunmuassa työpalavereita. Ja niitä lehtiä:), joita rakastan selailla kun saan herkutella yksin.

Teetä saa omaan pannuun, ja tarjolla on muutakin kuin pussiteetä, jee! Tee pysyy kuumana oman pipon avulla, eikö olekin söpö?
Kahvilan tarjoamat herkut tarvitsevat oman postauksensa, mutta aina kannattaa maistaa klassikkoleivosta Omenahyvettä, joka on se alkuperäinen hyveherkku. Minun ja poikien suosikkiherkku on persinkanvärinen bebee, jonka veroista ei saa mistään muualta.

Aina on aihetta herkutteluun, eikös vaan? Meillä taitaa olla herkkupäivä tänään, kun olemme vapaalla. Nähdään Antellilla:)!

t hanna

P.S. Antell Kalevankulma, Kirkkokatu 11, Oulu
Antell Rotuaari,  Kirkkokatu 17, Oulu
Antell Poratie, Poratie 5, Oulu

Yhteistyöpostaus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kommentti lämmittää mieltä!