perjantai 23. toukokuuta 2014

Printtikollaasi makuuhuoneessa

Olen pitkään ihaillut valokuvia monessa blogissa ja nyt tein oman, köyhän ja malttamattoman naisen, printtikollaasin makuuhuoneeseemme. Ostin Stockmannilta brittiläisen muotilehden (Dazen), revin irti kauneimmat kuvat ja tekstisivut, siistin reunat paperileikkurilla (vinoon) ja teippasin seinään (taas vinoon ja ilman kaksipuoleista teippiä).

Ja kun olin niin iloinen lopputuloksesta, otin malttamattomasti kuvia kameralla (kun toisen akku oli latauksessa), jonka linssiin ei mahtunut koko kuvaa. Joten ensin toinen puoli makuuhuoneesta ja sitten toinen. Antakaa anteeksi hätähousulle:).

Nämä "printit" olivat edullisia, josko joskus pääsisin tilaamaan oikeitakin valokuvia seinille. Ja jos idea tuntuu hyvältä vielä viikon päästä, voisin vaikka suoristaa kuvat ja ostaa sitä kaksipuoleista teippiä.


t hanna

P.S. Huomasitko brittilehden erilaisen tekstiasettelun? Ei kuvia ja tekstiä sekaisin, vaan pelkkää mustavalkoista tekstiä kahdella palstalla taikka näkyvästi ja isosti yhdellä sivulla. Tyylikkäämpää ja selkeämpää kuin suomalaisessa tavassa, jossa kuva tai kuvat ja teksti asetellaan samalle sivulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kommentti lämmittää mieltä!