maanantai 20. lokakuuta 2014

Edullista pellavaa

Edullista valkoista pellavaa sängyn päällä ja alla:

Lakanat Anno
Tyynyliinat Anno
Päiväpeite Annon tuplalakana, jonka sisällä untuvatuplapeitto
Helmalakana Ellos
 Pellavamuistikirja kirppislöytö

 
Pehmoisia unia!

t hanna

7 kommenttia:

 1. Meillä juuri pedattiin myös pellavaa uuden kodin sänkyyn. Toivottavasti nukuttaa hyvin ensimmäinen yö pellavien joukossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, onnea uuteen kotiin. Pitääpä tulla käymään:).

   Poista
 2. Pellavatoivomus pitää laittaa pukinkonttiin! Liputan kyllä tuplauntuvapeiton puolesta. Oikein odotin syksyä, kun kesän jälkeen sai kaivaa paksun peiton esille. Hyviä unia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisää pellavaa myös meille:). Tuplatäkki toimii meillä vain päiväpeittona, mutta on hyvä ja toimiva ratkaisu, kun lakanaa vaihtamalla saa uuden päiväpeiton:).

   Poista
 3. Pellava on parhautta. Vieläkin harmittaa, kun jätin viime kesänä jossakin mielenhäiriössä ostamatta valkoisen tuplapussilakanan, myytiin henkkamaukalla 20e kappala. Ihan tajutonta minulta. Ajattelin vaan ettei meillä ole tuplatäkkiä ja ostin vaan alulakanoita. Juurikin nuin se olisi ollut ihan täydellinen. Tyhmästä päästä kärsii...
  Ihana blogi, jatkan lukemista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, mikä tarjous... Kodin 1:sessä on usein lakanatarjouksia, joista näitä hyväntuntuinen annon lakanoita olen itsekin ostanut.

   Poista
 4. Onpa kauniit lakanat, minulla on mennyt viime aikoina kuviollisten ja värikkäiden pussilakanoiden suuntaan, mutta välillä olisi kiva olla jotain raikasta ja tyynnyttävää petivaatetta.

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!