perjantai 17. lokakuuta 2014

Legoletters

Siitä saakka kun olen aloittanut vanhempainvapaan jälkeen työt, olen ollut osittaisella hoitovapaalla. Aina en pysty töiden vuoksi olemaan perjantaita kotona, mutta niin usein kuin mahdollista haluan olla kotona, vain poikien kanssa.

Nyt kun isoveli on aloittanut koulun, olemme aamun pikkuveljen kanssa kahden, ja päivällä ekaluokkalainen saa tulla suoraan koulusta kotiin. Niin mukavaa, leppoisaa ja rauhallista. Näitä vapaita perjantaita en vaihtaisi pois.

Tänään söimme pikkuveljen kanssa pitkän aamiaisen lastenohjelmista ja päivän Kalevasta nauttien. Leikimme yhdessä legoilla, pikkuveli kyläili naapurissa ja sitten menimme isoveljeä vastaan koululle. Kävimme kirjastossa hakemassa lomalukemista (meillä alkoi syysloma!) ja touhusimme yhdessä pihalla.

Aamun legoleikin tuotokset näkyvät tässä. Tein kyllä näiden kirjaimien lisäksi supervoimanaisen hyökypiraattilentoavaruuskoneen, mutta koska tämä on sisustusblogi, esittelen vain visuaalisemman puolen leikin tuloksista. Niin ja toinen tuotokseni tuhoutui suuressa eläinturbotuulessa...

  

Ja jotain on tapahtunut isoveljen huoneessakin, seinälle on tullut näitä laatikoita, mutta niistä toisella kertaa.

Nautitaan arjesta, ja lapsista:),

t hanna

6 kommenttia:

 1. Ihana, arkinen postaus :) Rentouttavaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, arkikin on ihanaa, pitää vain yrittää muistaa se😊.

   Poista
 2. Ihana idea! Ja niin naurahdin tuosta "koska tämä on sisustusblogi..." Ihan mahtava :D

  Leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jutta! Postattavaahan lapsiperheessä riittäisi, mutta yritän pysyä ruodussa kirjoittamalla vain niistä esteettisistä asioista.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Johanna, oli mukava tehdä niitä yhdessä pikkuveljen kanssa.

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!