keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Kattoterassilla väriä

Kattoterassi saa olla meidän väripilkkumme. Ensin sinne tuli vappuvärit, mutta tulkoon sinne myöhemmin kukkaverhot, värikkäät tyynyt, raitamatot ja kukkivat kukat.
Saimme ihanan roskakorin ystävältä, Luhtahomen tuohinen ja kannellinen kori.Ja nämä siirrettävät (ja edulliset) valot ovat mitä ihanimmat. Verrattuna niihin seinille aluksi suunniteltuihin perusspotteihin.Mutta ehkei sittenkään näin paljon väriä. Sekaan tulee onneksi tumman harmaat seinät ja mustia ja valkoisia rauhoitusvärejä, sanoo väriallerginen.

Meillä on neljä vapaata, jotka kuluvat pihahommissa. Mutta odotan sitä, tykkään kuopia ja lapioida pihalla:).

t hanna

P.S. Jos ihmettelet noita reikiä tuossa terassin lattialla, niin ihmettelen minäkin:). Raksamiehet aukaisivat ne, kun tarkistimme rakenteiden säilymistä. Ja mies väittää, että hänellä ei ole työkaluja lautojen takaisinkiinnittämiseen...

6 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää teidän kattoterassilla, ilmeisesti tuo on katettu tila? Mistä nuo mainiot lamput on?

  Kiitos muutenkin ihanasta blogista, tätä on ollut ilo lueskella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna. Joo, tila on katettu ja lamput ovat Rautiasta, mutta huomasin niitä olevan ainakin Oulun Kodin 1: sessä. Kiva kun olet saanut iloa blogistani:).

   Poista
 2. Kivan näköistä ja nuo pärekorit on kivoja :)

  Kiinnostaisi myös mistä nuo lamput on? Ne on hienot ja vähän "erilaiset"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia:), minäkin tykkään pärekoreista, ovat jotenkin suomalaisia. Pitäisi hankkia vielä niitä lisää. Lamput on ostettu Rautiasta, mutta ainakin Oulun Kodin 1:sessä näytti olevan myös niitä.

   Poista
 3. Ihanaa! Kun vain tulis kelit siellä istuakin... :)
  Mistä noi tuolit on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tällä terassilla tarkenee kun se on katettu joka puolelta:). Tuolit ovat Ikean Lillberg sarjaa, jota ei kyllä harmikseni enää valmisteta. Olisimme tarvinneet toisen sohvan...

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!