lauantai 4. toukokuuta 2013

Valkoiseen keittiöön väriä

Kauttaaltaan valkoiseen keittiöömme  on pakko tuoda jotain väriä, muuten tunne on liian teollinen. Halpoja ja helposti vaihdettavia (verrattuna värillisiin oviin, kodinkoneisiin, välitilaan tai työtasoon) väripilkkuja ovat hedelmäkorit, maustekorit, papan tekemät puuesineet, kukat ja mahtuupa mukaan yksi kodinkonekin (muut ovat piilossa).Hei, tuo yllä oleva kivilaatta on muuten mitä mainioin pannunalusta lieden vierellä.No, oman värinsä tuovat aina pojat, jotka tahmivat niin lattiat ja seinätkin, mutta niinhän se lapsiperheessä kuuluukin olla:).

t hanna

14 kommenttia:

 1. Hei, tahmakäsiä ja väriä meilläkin valkoisessa keittiössä, ei sitä liian kliininen saa lapsiperheen keittiö ollakaan. Kivalta näyttää teilläkin väriläiskät, samoilla jutuilla meilläkin (taas )mennään. Mukavaa viikonloppua,

  terkuin Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin juuri Sari, kyllä lapset tuovat oman kivan ja haastavan lisän sisustukseen:). Vaikka yritän kyllä kovasti opettaa siistiksi:).

   Poista
 2. Onko sulla vielä keittiön pöydän päällä lasi vai muistanko väärin? Jos on niin kerro miten ihmeessä pidät sen puhtaana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole nyt lasia, kun en halua sitä kiiltävyyden vuoksi. Mies kyllä meinaa, että minulla on suunnitelmissa uusi pöytä kun vanha menee pilalle ilman lasia, mutta höpöjä meinaa:).

   Onhan siinä puhtaana pitoa kun lasin alle menee helposti nesteitä. Tein niin, että nostin laitaa ja pyyhkäisin sieltä altakin. Jätin monesti paperipallon siihen väliin, jotta kosteus ehti kuivua.

   Poista
 3. Kaunista, ihanat nuo puiset rasiat!

  VastaaPoista
 4. Puurasiat on tosi kauniita, ja erityisesti tykkään punasaviruukuista! Jotenkin punasavi tekee heti niin kotoisen tunnelman :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös joo, punasavi on kivannäköistä pitkästä aikaa.

   Poista
 5. Tahtoo öljypullot piiloon. Mistä tuo teidän laatikko on?
  Ukkosen peruja meillä on puuosat lähes kaikessa koivua. Eikä se ole ainakaan 7 vuodessa kellastunut. Jotta rohkeesti vaan!

  Ps. Olipa kiva nähdä edes pikaisesti pitkästä aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terve Tickler, pitkästä aikaa blogissakin:) ja oli kiva törmätä livenä! Pitäisi nähdä joskus oikein kunnolla, vaikka ruokailun merkeissä. Tuo laatikko on Luulajan Lagerhausista, siellä pitäisi päästä käymään uudestaankin.

   Poista
 6. Hei! Ei varsinaisesti liity postaukseen, mutta minkälaisia sun kokemukset Kitchen Aidista? Onko hintansa väärti?:) Kiitos jos viitsit vastata!
  t.Jane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jane, kyllä on ollut hintansa väärti. Ja olen kova leipomaan, ja tällä koneella saa kuohkeat kakut ja isotkin pullataikina leivottua. Ja onhan se kauniskin:), ei tarvitse piilotella kaappiin (josta sitä olisi hankala käyttää).

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!