perjantai 27. helmikuuta 2015

Nukkumiskello

Meidän viisivuotias pikkuveli sai lahjaksi kellon. Ei siksi, että pitäisi herätä, vaan siksi, että pitäisi nukkua. Hän kun on ottanut tavaksi herätä aamulla kello viiden tai kuuden välillä ja  kivuta vessanpöntön päälle katsomaan kaapin päällä olevaa kelloa. Sitten töpsytellä viereeni kertomaan paljonko kello on...

Vaikka aamuvirkku olenkin, en ole kovin innoissani kello viiden herätyksistä. Nyt olemme sopineet, että pikkuveljen ei tarvitse hipsiä vessaan katsomaan kelloa, vaan nyt voi ajan tarkistaa omasta yöpöydän kellosta. Ja jos se ei ole vielä puolta seitsemää, hän voi jatkaa unia (tai makoilua) omassa sängyssä. Toivotaan, että tepsii:).

Kello on Arne Jacobsenin Station, jonka näppärä koko ja selkeät numerot ihastuttivat. "Ja vau", sanoi pikkuveli kun huomasi, että kelloon tulee valo kun sitä koskettaa.  
t hanna

10 kommenttia:

 1. Toivotaan, että kello auttaa nukkumista. Tuo kello on varmasti lapselle hyvä valinta ja samalla kaunis klassikko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toistaiseksi on auttanut:). Joo klassikot ovat mieleeni.

   Poista
 2. Jee, niin nukkuminen kuin kellokin ovat minun mieleeni :)

  VastaaPoista
 3. Hei, samis täällä taas. Laitoin meidän neidille samaisen kellon synttärilahjaksi syksyllä, kaverit ja mummot ja papat kun aina jotain sitä Legoa jne. kuitenkin tuovat ja hyvä niin. Tuo kellon valo on aika hyvä juttu. Mukavaa viikonloppua, meillä nyt vihdoin niitä lasten huoneita vaihdetaan,

  terkuin Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sari, ihanaa, että meillä on niin paljon yhteistä. Voitas varmaan kohta vaihtaa koteja eikä huomattaskaan:). Meillä sama juttu, että sukulaiset ja ystävät tuovat niitä leluja ja me vanhemmat ostetaan jotain muuta.

   Poista
 4. Ihana 5-v! Ja näyttäisi lukevan vielä ihanaa kirjaakin. :) Blogissani on sinulle haaste, jos haluat tarttua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tulenpa katsastamaan haasteen, kiitos siitäkin.

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!