tiistai 3. helmikuuta 2015

Lundia odottaa kesää

Hui, mikä talvimyräkkä sunnuntaina oli! Uhmasimme myrskyä ja mies kiipesi katolle pukkaamaan ylimääräiset lumet maahan. Melkoinen kasa sitä tulikin, joten pikkumiehet saivat luvan hypätä katolta pehmeään lumeen.

Kattoterassin lasi oli jäänyt pikkuruisen auki ja lunta oli pöllynyt myös terassille. Vanha Lundia ruukkuinen odottaa siellä kesää.Valkoinen maisema on niin kaunis! Milloinkahan sitä saisi otettua hiihtoretkelle kameran mukaan?

t hanna

5 kommenttia:

 1. siis samaa miettinyt, talvinen maisema on niin kaunis. Valkoista, ehkä jopa kuuraa, lunta puissa, jne.. Siis niin kauniita maisemia näkee tuolla liikkuessa, mutta koskaan ei ole kamera matkassa... Ehkä kun toi kuvaaminen ei talvipakkasilla ole aina niin miellyttävää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja kamera painaa niin paljon, että en jaksa sitä raahata mukana.

   Poista
 2. Kauniit kuvat! Meillä ei ole tänä talvena juuri lunta näkynyt, vain yhtenä viikonloppuna oli kunnolla lunta maassa, mutta onneksi sitä ehdittiin ihailla joululomalla Suomessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka, meillä lunta piisaa:). Se on kiva, sillä viime vuoden lumeton talvi oli meidän leveysasteilla vähän surkeaa.

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!