lauantai 7. maaliskuuta 2015

Amppeleiden aika

Voi äiti, olisitko uskonut, että haluaisin joskus amppeleita kotiini? Niin se aika ja toiveet muuttuu, ja nyt kaipailen oman olkkarin ikkunalle amppeleita ja heti kerralla monta. Päällekkäin tai vierekkäin.

1 Ferm Living 2 Ikea 3 Etsy 4 Kodin kuvalehti 5 Bloomingville

Tuo Ikean amppeli viehättää, se voisi sopia meille tuollaisena pylväänä. Toinen vaihtoehto on tehdä itse makramee eli solmuamppeleita. Solmuja voisi väännellä vaikka nahkanarusta ja pujotella sekaan pari puupalloa. Helppo kuvallinen ohje löytyy tästä, klik. Saisinkohan aikaiseksi..?

t hanna

7 kommenttia:

 1. Juuri äsken tein postauksen Ikean uutuuksista :D ja tuo Ferm livingin amppeli on myös tosi kiva. Kevättä on ilmassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitäkö tämä amppelivillitys johtuukin, keväästä:). Tultiin juuri keskeltä talvea, mutta kyllähän se kevät tänne pohjoisenkiin pikkuhiljaa hiipii.

   Poista
 2. Minä olen aina pitänyt amppeleista! Nyt ei ole yhtään kun jostain syystä kuolevat nuo kukat välillä, ihme juttu... Mutta samaa olen pohtinut, saiskohan aikaiseksi tehtyä noita naruamppeleita...? Eikait se ois ku alottaa... Ohje on jo tallessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritetäänpä tehdä naruamppelit ennen kesää, tai kesäkukille:)?

   Poista
 3. Täällä ollaan ihastuttu amppeleihin myös, samoin makramee-solmuiluun :)

  VastaaPoista
 4. Amppelit on kyllä ihanat. Omassa blogissa, tämän päivän postauksessa, näkyykin syksyllä tekemäni diy-amppelit yrteille.

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!