perjantai 20. maaliskuuta 2015

Eteisessä kokolattiamatto

Kyllä, luit oikein:). Meillä on eteisessä kokolattiamatto, jota ei kyllä ole liimattu lattiaan. Matto on laitettu laattojen päälle ja se peittää koko tilan.

Kahden vuoden käytön jälkeen voin rehellisin mielin tunnustaa, että se toimii. Matto ei mene ryttyyn eikä liu vinoon. Maton materiaali on ollut lempeä arjen sotkuille, siihen "uppoaa" kivet ja roskat eikä siinä näy kosteusläikät, ja onpa siitä onnistuttu putsaamaan pois valuneen roskapussin nesteetkin. Matto on kestänyt nämä kaksi vuotta kulumatta, ja toivottavasti kestää vielä pitkään.Matto on hiukan liikkunut, jos tarkasti katsot, näet pienen raon kenkähyllyn alapuolella. 


Matto on hankittu Parkettiliike Säkkiseltä ja se on nimeltään Golvabia ja väri on ljus beige. Samaa mattoa on meillä portaissa.

t hanna

20 kommenttia:

 1. Nykyiset kokolattiamatot ovat huippu tyylikkäitä ja kestäviä :)
  Olen laittanut niitä moneen suunnittelukohteeseeni ja asiakkaat ovat olleet huippu tyytyväisiä.
  Mukavaa viikonloppua Hanna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin ovat huippuja nämä nykyajan kokolattiamatot. Pitäisi vain uskaltaa laajemminkin käyttää.

   Poista
 2. Näyttää tyylikkäältä, eipä ole koskaan käynyt mielessä että kokolattiahan toimisi todella hyvin eteisessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niin toimii:) ja meillä toimii myös erinomaisesti portaissa.

   Poista
 3. Tämä on monessa pienessä tuulikaapissa ainut oikea ratkaisu, käytän sitä usein työssäni. Imee lian ja hiekat, ei ole aina vinossa eikä ole menossa imurin syövereihin imuroitaessa. Istuu tässäkin paikkaansa hienosti, etenkin kun sävy on noin lähellä saarniparkettia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, meilläkin on ollut vanhan kodin pienessä tuulikaapissa ja edelleenkin mökin tuulikaapissa. Sävyn valitsin sellaiseksi, missä vähiten näkyisi roskat, ja toki sointuu parkettiin hyvin. Ensin mietin mustaa, mutta siinähän näkyy kaikki langanpätkät ja pöly, joten se jäi heti pois vaihtoehdoista.

   Poista
 4. Näyttää hyvältä ja varmasti on toimiva ratkaisu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, voin tunnustaa toimivuuden kahden vuoden käytön jälkeen:).

   Poista
 5. Pienessä tuulikaapissa kokolattiamatto on aivan ehdoton ratkaisu! Mulla ei kyllä taida olla mitään kaunaa kokolattiamattoja kohtaan muutenkaan. Kokolattiamatto voi olla myös todella tyylikäs, helppohoitoinen ja erittäin mukava käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ei käy niin kuin Tuija kuvasi, imuri imee pienen maton:).

   Poista
 6. Eipä ole tullut edes pieneen mieleeni, että kokolattiamattoa voisi käyttää tuulikaapissa! Kiitti vinkistä, aina sitä oppii uutta. :)

  VastaaPoista
 7. Tämä olikin hyvä vinkki, kiitos! Täytyypä alkaa tutkimaan mattomarkkinoita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä, toivottavasti löytyy mieleinen matto, valikoimaa onkin nykyään paljon.

   Poista
 8. Kiitos postauksesta!! Juurikin ollaan rakentamista aloittelemassa ja kotinne tyyli on juurikin sellainen mistä pidän! Näyttää ehdottoman hyvälle tämä kokolattiamatto.
  Sitten pieni negatiivinen asia, mutta ihan rakentavalla mielellä haluan kertoa.Kuvasi minusta harmillisesti jättävät monesti kertomatta asiasta riittävästi. Kuvaat erittäin makrosti aiheesi. Nimittäin saisinko kysyä että mihin asti tämä matto jatkuu? ..onko lasten arkieteiseen huono idea kun varmasti märkiä vaatteita,kenkiä, hanskoja jne paljon..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sonja ja erityiskiitos rakentavasta palautteesta. En ole ollenkaan tajunnut, että kuvaan makrosti, hyvä kun sanoit. Yritän olla avarampi jatkossa, toki lapsiperheessä ei aina voi kuvata joka suuntaan, sillä sotkuarkea piisaa.
   Mutta tähän asiaan selvennys, että matto jatkuu vessan ovelle saakka. Kakkoskuvassa seisonkin jo vessan puolella kameran kanssa. Mattoa ei ole urheilueteisen puolella, vaan siellä on musta laatta, jota on myös tämän maton alla.

   Poista
 9. Joo, tämä niukka kuvaustyylisi on häirinnyt jo pitemmän aikaa, vaikka täällä ruudun toisella puolella meidän täytyy tyytyä siihen mitä saadaan :D ja kovasti kiitän kaikesta mitä olet jo näytttänyt! :D helpottaa omia idean keräämisiä paljonkin :) ..ja todellakin ymmärrän miksei laajakuvaa voi ottaa. Tai voihan sen, kerran kesässä keskiyöllä kun lapset on ollu mummolassa viikon. ..ja mieluiten mieskin ;)

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!