perjantai 6. maaliskuuta 2015

TV-tasolla

Sain Tunne tilat -blogin Karinilta hauskan haasteen Perheen sisustustyönjaosta. Kysymykset on laatinut Talo Luck  -blogin Heidi. Kuvista jo arvaat, että miehelläni ei ole mitään isoja teknisiä intohimoja, joita hän haluaisi kotiimme tuoda, ne pienet hänelle tärkeä asiat näkyvät tv-tasolla tai sen laitamilla.

1) Osallistuuko puolisosi sisustuksen suunnitteluun? 2) Jos vastasit ei: Toivoisitko puolisosi osallistuvan enemmän kodin sisustukseen? Ja jos toivot, miten haluaisit hänen osallistuvan?
Kyllä osallistuu, lähinnä kieltämällä tai puoltamalla ideoitani. 


3) Eroaako makunne toisistaan?
Ei juurikaan, pidämme kumpikin skandinaavisesta ja modernista tyylistä. 

4) Riitelettekö sisustusratkaisuista?
Emme suoraan. Erilaisia pehmitys- ja mielipiteen kääntämisyrityksiä on kyllä aika ajoin meneillään. 


5) Teettekö kotiin tulevat hankinnat yhdessä, vai erikseen?
Teemme yhdessä kaikki isot hankintapäätökset, pieniä arjen kaunottaria kantelen kotiin välillä miehen kauhistukseksi. Hän ei ymmärrä, että tyynyjä, maljakoita, kynttilöitä, viherkasveja, vilttejä jne jne tarvitsee koko ajan uusia. Ja hän vielä tarkkanäköisiä huomaa, jos sohvalla onkin eri tyyny kuin viime viikolla...

6) Kuinka paljon kompromisseja teette yhteisen kodin sisustuksen eteen? Ja kumpi joustaa enemmän?
Ehkä mies enemmän. Minäkin joustan, jos mies ei toistuvista idean myynneistä huolimatta lämpene lainkaan. 7) Miltä puolisosi koti näytti silloin, kun ensimmäistä kertaa vierailit siellä? Tuliko välittömästi olo, että tämä on tässä vai mietitkö hiovasi puolison maun paremmaksi/ toisenlaiseksi?
Hyvältä siellä näytti. Mies oli remontoinut vanhan Helsingin Lauttasaaressa sijaitsevan asunnon kauniiksi ja kunnioittaen asunnon henkeä. Kun muutin sinne, revimme kyllä yhdet vanhat tapetit irti (joka oli kyllä virhe, joten miehen maku oli parempi kuin minun). Muutamat kalusteet menivät luonnollisesti vaihtoon, mutta on meillä vieläkin jotain miehen vanhoja kalusteita.
Kuka haluaisi napata haasteen?

t hanna

6 kommenttia:

 1. Kiva, kun vastasit! Näitä on tosi hauska lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin on aina hauska lukea haasteita toisista blogeista, niistä oppii aina uutta bloggaajasta ja hänen arjestaan.

   Poista
 2. Tuo teidän tv-taso on todella kiva! Saanko tiedustella mallia / mistä hankittu?

  VastaaPoista
 3. Teillä on ilmeisen toimiva työnjako, kun koti on noin kaunis <3

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!