maanantai 2. toukokuuta 2011

Lomalla

Me olemme olleet lomalla, myös netin osalta. Lähes kahden viikon Levin lomalla mukana oli vain (kömpelö) kännykän netti. Nettiloma jatkuu myös vielä osittain kotona, sillä yhteys on edelleen kännykän varassa, hidasta... 

Lomalla levättiin ja herkuteltiin. Pääsiäisen juhlaillallisen tein maku.fi -sivuston resepteillä. Alkuruokana ihanaa parsa-savujuustosalaattia, jonka pariksi tein voitaikinahasselpähkinäkierteitä. Pääruokana olivat lampaanfilekiekot peruna-sipulitimbaali ja tapenadekastike. Perunaan varisi liikaa sahramia, joten se ei ollut kovin hyvää. Jälkkärinä oli raikas pashasuklaakakku.
 
 

Vappuna herkuteltiin perinteisillä munkeilla. Vappuilmapalloiksi puhaltelin vesi-ilmapalloja, jotka olivat söpön pieniä. Niitä oli kyllä hankala solmia kiinni, kynsilakkakin meni ryttyyn.


Loma muuten saa pian jatkoa, kun lähdemme perjantaina miehen kanssa kahdestaan Zurichiin (mistä laitetaan ne pilkut tuon u:n päälle?:).

t hanna

1 kommentti:

  1. Parsa-savujuustosalaatti kuullostaa ihanalta. Pitää kyllä kokeilla. Itse tein pääsiäisenä parsaa ja prosciuttokinkkua sitruunakastikkeella ja hyvää sekin oli..

    VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!