torstai 21. heinäkuuta 2011

Meillä: keittiössä

Olisiko nyt vuoro esitellä meidän keittiö?


Keittiön kaapit ovat valkoiset, ja niitä on kahdessa kerroksessa (ja joka kaappi on täynnä, mistä sitä tavaraa vaan kertyy..?). Kodinkoneet ovat myös valkoisia tai ne ovat kaapien taakse piilotettuja. Tasona on mustaa kiveä ja välitila on maalattu mustaksi ja sen suojana on kirkas lasi. Lattia on myös keittiössä, kuten muuallakin asunnossa, vaahtera kovapuulattiaa.Välitilassa on pieni ikkuna, jolloin ruokapöydästä näkee suoraan etuovelle. Ollut ihan kätevä ratkaisu:).


Saarekkeeseen on kerätty kaikki pienkoneet, joten toisen puolen tasot ovat pysyneet siisteinä:). Saarekkeessa säilytetään myös keittokirjoja, joita on mukava selailla saarekkeen kulmassa. 


Tässä vielä näkymä olohuoneen puolelta. Saarekkeen toisella puolella on siis televisio.

Kaunista kesäpäivää, hanna 

2 kommenttia:

  1. Kauniin näköinen keittiö. Itse haluan omassa keittiössäni, että kaikki pienet kodinkoneet (vedenkeitin, leivänpaahdin jne.) ovat piilossa. Meillä ei kyllä ole kumpaakaan noista edellä mainituista, eikä edes kahvinkeitintä (kahvi keitetään perinteisesti kahvipannussa :D)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Anu! Minäkin haluaisin kaikki koneet piiloon, olen miettinyt tuohon saarekkeeseen ovia koneiden eteen. Ystävilleni ehdotin aamiaiskaappia, johon koneet, myös mikro, sopivat. Kaapin ovet aukeavat kokonaan ja siellä voitehdä myös leivät.

    VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!