lauantai 5. marraskuuta 2011

Kola lainassa

Meillä on olohuoneessa lainakaverina sympaattinen Kola. Se on Mikko Laakkosen suunnittelema, Innon valmistama ja palkittu GOOD DESIGN Award palkinnolla. Istuinosa on valmistettu 100% kierrätettävästä polyesterihuovasta.

Edellä mainittujen lisäksi siinä on huippumukava istua! Se on ihana keinustuoli pieneenkin tilaan, ja jos keinuminen ei tunnu mukavalta, saa Kolaa myös tavallisilla jaloilla.

Voi kun olisin ostanut näitä meillekin, sillä nämä olivat Kodin 1:ssä 50 % alennuksessa noin kuukausi sitten. Sisko, myy tämä minulle..?Ja tämä on se väripaletti mitä rakastan: mustaa, valkoista ja koivua!


Leppoisaa lauantaita!

t hanna


7 kommenttia:

 1. Kola on kyllä ihana! Kiva kuulla että siinä on myös mukava istua, pitääpä ehkä lisätä (loputtomalle) hankitaan joskus- listalle.:)

  VastaaPoista
 2. Elli: Jää siis minunkin toivelistalle, kun Kaisasisko ei myy... Pitää odottaa vielä Kodin 1 tarjouksia, josko kävisi tuuri ja tulisi uudelleen aleen.
  Kaisa: Arvasin, sisko:)

  VastaaPoista
 3. Naapurustossa myös eräs jäi ihailemaan tätä;) Kävin katsastaan vepsäläisellä Eamesin keinutuolin, hyvännäköinen sekin, tosin melko pieni kooltaan.

  -K

  VastaaPoista
 4. K: Eli toivotaan molemmat, että tulisi aleen:).

  VastaaPoista
 5. Tuo on kyllä ihana! Tuo olis vähemmän nähty vaihtoehto Eamesin kiikulle...
  Olen vähän haaveillut uuteen kotiin nimittäin sitä. =)

  VastaaPoista
 6. Kaunis on ja ihanat värit! teillä on tuo must-have-ikeamattokin, hyvältä näyttää.

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!