torstai 10. marraskuuta 2011

Hiekkaa meidän kylpyhuoneessa

Vai ollaanko nyt ihan vain tavallisesti vessassa? En oikein tiedä mikä ero on vessalla ja kylpyhuoneella... Joka tapauksessa meillä on kaksi vessaa, jotka ovat hiekan ja valkoisen sävyisiä ja materiaaleiltaan identtiset, koko vain vaihtelee. Jostain syystä mies on saanut sen pienemmän:). 

Jätimme rakennusvaiheessa laatat pois seinistä, sillä en tiedä mitään viheliäisempää kuin kaakelin saumojen puhdistamisen. Ja kun vessoissa ei ole suihkuja, maalillakin pärjää. Seuraavaan kotiin valitsen kyllä lattiamateriaaliksikin jotain kaakelin tilalle, mietinnässä on linoleum. Onko kenelläkään käyttökokemuksia siitä?

 

Peilikaapin sijaan meillä on pelkkä peili, joka ulottuu kummassakin vessassa seinästä seinään. Peilin alle laitoimme valkoista akrylilevyä, sillä lasin alle lensi aina vesiroiskeita. Kaappeja purkeille kuitenkin löytyy, sillä en halua säilyttää mitään suurempaa allastason päällä. Käsienpesu altaana on valumarmoriallas, joka mataluutensa vuoksi ei ole kovin kätevä lapsiperheessä... arvaatte varmaan missä on vesilammikoita käsien pesun jälkeen.


t hanna

P.S. Tässä vielä viime viikolta kuva isoveljen rakentamasta käsienpesuautomaatista. Äiti toivoisi vielä laitteeseen lisäominaisuuksia kuten saippuan pihistäjä/annostelija, roiskesuoja ja pyyhekuivauspakotus.


7 kommenttia:

 1. Kertakaikkisen hieno käsienpesuautomaatti :)

  VastaaPoista
 2. Mervi: Eikös olekin, kaikkea sitä lasten päässä liikkuukin:).

  VastaaPoista
 3. Kaunis ja tyylikäs kylppäri. Otsikon perusteella ajattelin kylläkin heti, että "ai teilläkin, joo, kauheeta, miten paljon sitä kantautuu lasten kenkien mukana joka huoneeseen". :)

  Käsienpesuautomaatin taiteellinen vaikutelma on täyskymppi.

  VastaaPoista
 4. Unohdin vielä sanoa, että tykkään blogistasi kovasti ja jään seuraamaan. Linkitän seuraamieni blogien joukkoon, toivottavasti sopii sinulle.

  VastaaPoista
 5. Musta peltikatto, kiitos! On sitä oikeata hiekkaakin vessassa vähän väliä:). Ja mukava, että linkitit, minäkin olen seuranut sinua jo pitemmän aikaa bloglovinin kautta.

  VastaaPoista
 6. Ihana ajatus käyttää kylppärissä muuta kuin laattaa. Oletko jo löytänyt lisätietoja linoleumista tai muusta mahdollisesta märkätiloihin sopivasta matskusta?

  VastaaPoista
 7. Joo, laatta ei ole minun suosikki. Vielä en ole ehtinyt selvitellä muita vaihtoehtoja märkätiloihin.

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!