sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Designia alessa

Designtuotteitahan kannattaa aina ostaa jos ovat alennuksessa, eikö vaan:)? Rovaniemen vierailulla kävin sisustuskaupan loppuunmyynnissä, jossa oli monia ihania merkkituotteita vähintään 50 % alennuksessa. Mukaani tarttui pitkään haaveilemani Balmuirin nahkainen kori sekä taannoisella Zürichin matkalla ihailemani Alessin vati. Kemissä Sirpa-täti löysi vielä pojille Marimekon Liebe- collegetakit, nekin 40 % alennuksella.


Balmuirin lehtikori on kaunis ja viimeistelty, ja saan sillä kaipaamaani sisustuslämpöä. Ja tietysti tarpeellisen paikan sanomalehdille. Tuo Alessin vati on metalliverkkoa, jonka reunuksia kiertää puunvärinen punosnauha. Tälläkin saan sitä kodikkuutta mustavalkoisuuteen  Ja vaihtelua, varsinkin kun koriin voi laittaa milloin mitäkin.


Tykkään tehdä "asetelmia" erilaisista esineistä, entisessä kodissa vain ei ollut tarpeeksi tasoja näitä varten. Uuteen kotiin olenkin jo miettinyt monia laskutiloja, joihin voi kerätä kaikkea kaunista.

Hupparit ovat tosi söpöt mustavalkoharmaaine sydämineen, kiitos Sirpa! Ja kiitos vielä Rovaniemen ystäville, oli ihana nähdä teitä kaikkia!

t hanna

5 kommenttia:

 1. Mua niin harmittaa, että Sisustus Casa lopettaa! Kävin itsekin siellä yks päivä ja ostin Lexingtonin yöpaidan sekä Gantin maton kylppäriin.

  Tuo lehtikori on kyllä kaunis :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä löytöjä olet sinäkin tehnyt!

   Poista
  2. Oli todellakin harmi...Täällä ei nyt ole mitään josta saa "lisäosia" olemassa oleviin juttuihin.
   ps. meillä oli samainen Gant:n matto, joka valitettavasti oli pettymys:(
   Otin sen valkoisena mikä ei sitten kestänytkään montaa pesua,vaan pohja mureni.

   Poista
 2. Balmuirin lehtikori ja Alessin vati ovat kyllä tosi kivat. Villa Heddan arvonnassa yritinkin voittaa kyseistä lehtikoria meille, mutta eipä suosinut arpaonni. Blogissani on muuten haaste sinulle tai pitäisikö sanoa, että 500 € shoppailurahaa ;)

  Aurinkoista päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos "rahasta" pitääpä ruveta suunnittelemaan mitä sillä ostaisi:).

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!