maanantai 5. maaliskuuta 2012

Kevättä pussissa

Ihana kevät! Ostin ensimmäistä kertaa elämässäni kevätesikoita. Kaikki kukkaruukut ovat tietysti mummolan varastossa, joten tiputin kukat Gaudette Kidsistä tilaamiini paperipusseihin.




Paperipussin sisällä on hedelmäpussi, jotta kukkia voi myös kastella:).


Aurinkoista viikkoa!

t hanna

P.S. Vaikka valo onkin ihana, on se myös ärsyttävä, sillä kodin kaikki tahrat näkyvät...

6 kommenttia:

 1. Hei, ihanaa kun Rovaniemelläkin on mitä mainioin hiihtolomasää! Ja juuri tuon valon innoittamana aloin siivoamaan, joka nurkka näyttää valossa tunkkaiselta ja likaiselta.. Iltapäiväksi sitten ulos lasten kanssa. Aurinkoista päivää sinnepäin,

  terkuin Sari

  VastaaPoista
 2. Ihania esikoita! Kätevä pussi-idea! Niille voi kuulemma laittaa sinne pussiin myös ihan lunta, sillä kestävät kylmääkin ja pitävät viileydestä, joka jatkaa niiden ikää. Nautitaan auringosta tahroista huolimatta _ihan_ täpöllä! :-)

  VastaaPoista
 3. Aurinko kyllä sai meidän perheen suorittamaan pikasiivouksen. Pölypallerot kuin oikein huusivat läsnäoloaan. Seuraavana vuorossa olisikin keittiön siivous niin ulkoisesti kuin sisäisestikin.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista, annetaan auringon paistaa ja nautitaan (ja siivotaan) kuten te olette jo tehneetkin. Kiitos Paula kukkavinkeistä, pitääpä kaapata pihalta lunta pussin pohjalle.

  VastaaPoista
 5. Kylläpä niistä tuli hauskan näköisiä! P.S. Meidän ikkunat ovat siis jotain niiiiin kamalaa...

  VastaaPoista
 6. Mun mielestä noi paperipussit on aivan mielettömän magee ratkaisu! Voisi melkein kokeilla itsekin joskus. Ja miten ihanan väriset pussit. :)

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!