lauantai 19. toukokuuta 2012

Kauniita purkkeja vai kauneutta purkista?

Olen ihan koukussa upeisiin ja yksinkertaisiin Chanelin mustavalkoisiin purkkeihin. Välillä en tiedä ostanko näitä vain niiden ulkonäön perusteella vai oliko näiden lupauksilla ja sisällölläkin jotain vaikutusta..?


Luen kyllä tarkkaan kaikki purnukoiden lohduttuvat lupaukset kiinteämmästä, kirkkaammaasta, heleämmästä, rentoutuneemmasta, sileämmästä jne. ihosta. Ja kertaan näitä lupauksia aina käytön yhteydessä purkin kyljestä. Toivossa on hyvä elää...

Uusin ostos on kesäpuna- ja lakka, raikas lohenpunainen väri sopii ainakin värianalyysin mukaan minulle.

 
Tänään pääsen ammattilaisten kasvohoitoon ja illalla tarvitsen uutta huulipunaa ja kynsilakkaa naisten illassa:).

 

 Kaunista lauantaita kaikille!

t hanna

6 kommenttia:

 1. Ma kaytan pitkalti Chanelin tuotteita, silla mun kasvojen iho on tosi herkka ja olen todennut Chanelin tuotteet itselleni ihan parhaiksi. En uskalla oikein kokeillakaan muita merkkeja, kun olen kerran nuo hyviksi todennut. Plussana paalla ihana ulkonako, musta-valkoiset purkit ovat tosi kauniit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin herkkä iho ja nämä chanelit ovat kyllä laadukkaaita, mutta myös kalliita:(. Itse ostankin näitä aina alesta, sillä Oulun Pukumiehessä on alepäiviä, jolloin saa 20 % myös kosmetiikasta.

   Poista
 2. Voi vitsi, näissä sun kuvissa on kyllä aina joku tosi kiva juju. Tuo keksikuva on huippu! On mukava lukea blogia, jonka tekstit ja kuvat on oikeasti loppuun asti mietittyjä ja viimeisteltyjä. Niistä tulee tunne, että tämä bloggailu on sinulle tärkeää ja arvostat todella lukijoitasi. Hyvä, Hanna! t.Katri

  VastaaPoista
 3. Kiitos Katri, olipa kauniisti kirjoitettu. Tykkään kyllä bloggaamiseta ja siihen liittyvästä kuvaamisesta ja on hauska miettiä miten asioista kirjoittaa ja miten kuvattavat asiat "järjestelee". Ja arvostan todella kaikkia lukijoitani, kiitos teille!

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!