maanantai 28. toukokuuta 2012

Parveke odottaa kukkia

Nyt (vasta) on heitetty monta ämpärillistä vettä parvekkeelle ja jynssätty talven tomut pois. Tylsän näköistä, mutta puhdasta. Pitää tällä viikolla hakea kukat piristämään näkyä.


Välikodin parveke on yllättävän iso, sinne mahtuu meidän kuuden hengen pöytä ja etualalle jää vielä hyvästi leikkitilaa. Betonilattia tuntuu vain ikävältä jalkojen alla. Pitää kysellä josko jostain löytyisi vanhoja räsymattoja pehmentämään betonia (uutta kun ei välikotiin kannata hankkia).

t hanna

6 kommenttia:

 1. Tosi kivat ja yksinkertaiset kalusteet, jotain tuontyylistä ottaisin mielelläni meillekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna, kalusteista tuolit ovat vanhat Bellinin sisätuolit, mutta sopivat hyvin myös ulos. Ja harmaa sävy on armollinen ulkona, ei näy kaikki pölyt ja tahrat. Pöytä on parin vuoden takaa Ikeasta.

   Poista
 2. Kaunis tuo harmaa oranssia seinää vasten! Mekin otettiin juuri vanhat räsymatot mökkiterassille esiin, ovat ihanat jalkojen alla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin Liisa! Mummolta saatiin jo räsymatot, pitää vain hankkia vielä ne kukat...

   Poista
 3. Räsymatot sopisivat tuonne niin hyvin!
  Ja taidanpa käydä huomenna Spaziossa vilkaisemassa, onko siellä vielä Bubuja jäljellä. Varastossa olevat ovat siellä nimittäin 65 eurolla myynnissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Räsymatot on jo saatu mummolta! Kiitos vinkistä, pitäisiköhän itsekin hankkia vielä yksi, käyttöä noille löytyy. Kiitos muuten Solsidan-vinkistä, on ollut ihan superhauska:)!

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!