perjantai 25. lokakuuta 2013

Ihana hotellilöytö

Työmatkalla Helsingissä jouduin yöpymään ihanaisen siskon kodin sijaan hotellissa. Onneksi sattumalta valittu hotelli, Radisson Blu Plaza,  oli erinomainen, joten yöpyminen muuttui hotellikuolemasta nautinnolliseksi illaksi!

Huoneen sisustus sisälsi voimakkaita värejä juuri sopivasti. Turkoosin, violetin ja parin punaisen värin yhdistäminen oli napakka ja raikas, eikä ollenkaan hyökkäävä. Erikoisuutena oli tuplakuplan käyttäminen kattolamppuna. Vaikka en tällaista sisustusta ottaisikaan kotiini, nautin silti siitä. Kun ammattilainen on asialla, niin oman maun ulkopuolellakin olevista asioista voi nauttia. Tätä postausta kirjoittaessani huomasin, että hotellin vuonna 2012 uusitusta sisustuksesta vastasi oululainen Archeus -arkkitehtitoimisto. Ihmekös siis, että se oli niin kaunis:).Sänky oli kehystetty violetilla kangaslaatoilla, saman sävyinen ja katoksen kokoinen pehmoinen kokolattiamatto oli sängyn alla. Hotellissa oli panostettu hyvään uneen (joka onkin minulle tärkeää) ja käytössä "jokin yöpalvelu", johon sai mm. valita haluamansa peiton ja tyynyn.


 Huoneen sivuseinälle oli aseteltu divaani, jossa oli tosi mukava ja tukeva istua.


Teenkeittomahdollisuus on aina plussaa, ja kipaisin Stockmannilta käsintehtyä suklaata teen seuraksi. Mutta ensin olin lenkkeilyt Ullanlinnan rannoilla ja aamulla kulutin vielä suklaan kalorit hotellin erinomaisella kuntosalilla (periaatteeni on: kun syön herkkuja käyn lenkillä, tai toisinpäin:)).Hotellihuone oli standardihuone ja hintataso oli tavallinen arkiyön hotellihinta Helsingissä. Kauniin sisustuksen lisäksi hotellissa oli hyvä aamupala, ainakin minun kriteerieni mukaan. Eli pekoni oli rapeaa, tarjolla oli keittokinkun sijaan kinkkufilettä, croissantit olivat rapeita, hedelmäsalaattia ei ollut purkista. Ja kaikista parasta oli oma teekannu pöydässä, jossa oli haudutettua teetä eikä pussiteetä!

Hyvä palvelu kruunasi tämän hotelliyön nautinnon. Tätä hotellia voin lämpimästi suositella!

t hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kommentti lämmittää mieltä!