tiistai 29. lokakuuta 2013

Kirppispullot ja loistovinkki leikkokukille

Löysin pari kivaa pulloa kirppikseltä. Lähdin lauantaina vakipaikkaani Pelastusarmeijan kirpparille Rajakylään ja sattumalta löysin uuden raikkaan OK-kirpparin siitä vierestä. Suosittelen oululaisille, ehkäpä saisin raahattua sinne omatkin vanhat aarteeni. Molemmista tarttui mukaan yhdet pullot.


Ja tässä loistovinkki niille, joita ärsyttää leikkokukkien kääntyminen väärään suuntaan. Laita maljakkoon kirkasta teippiä, näin saat kukat helposti ja huomaamattomasti ojennukseen. Yläkuvasta huomaat, että jos teippiä ei olisi, peikonlehti nojaisi liikaa reunaan eikä olisi noin pystyssä. Olen kokeillut samaa monessa, mutta esim. pari tulppaania saa mukavaan asentoon isoonkin maljakkon tällä tavalla. Kannattaa kokeilla:).


t hanna

6 kommenttia:

 1. Hyvä idis yksinkertaisuudessaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös joo, ja toimii monenlaisten kukkien ja maljakoiden kanssa.

   Poista
 2. Hei! Eksyin lueskelemaan edellisen paritalokotinne kirjoituksia, muistatko vielä mistä oli peräisin se eteisellä ollut pitkä lokeromallinen "kenkäpenkki"? :)

  t. Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Katja, se oli Ikean Expedit laatikosto, jossa oli jalat alla. Ja se kesti mainiosti istumista! Tosin viimeisinä aikoina se alkoi kyllä narisemaan, muttei hajonnut:).

   Poista
 3. Olipa hauska löytää blogisi. Kirpparit, taiteellisuus ja pienet niksit viehättävät meikämantaakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Rita kun löysit tänne:). Pysyhän mukana.

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!