lauantai 5. huhtikuuta 2014

Askartelutunnelmia

Kuluuhan se lauantai-ilta näinkin... askarrellessa. Minulle parasta irtiarjestatunnelmaa on, kun saan kieli keskellä kääntää narua, repiä kuivunutta liimaa ja teipinpaloja sormista, kuunnella hiljaisuutta.

Ja valokuvaus, sekin on arjen ihaninta terapiaa. Erityisesti kameralla, jonka objektiivi rajaa automaattisesti sotkut pois ja joka tarkentaa haluttuun pisteeseen ja sumentaa kaikki muut. Käytin pitkästä aikaa järeää järkkäriäni (Canon 50 D), jossa kaiken tämän mahdollistava objektiivi (Canon 50 mm, 1.8).

En tiedä onko askartelujen tulos kuvauksen väärti ja kuuletteko lopputuloksesta koskaan, mutta viis siitä, mukavaa silti.

Otetaan rennosti, eikös joo:).

t hanna


3 kommenttia:

 1. Materiaalit ainakin näyttävät kauniilta. Minä muuten ajattelin lauantaina ihan samantapaisen ajatuksen, että "voihan sitä lauantai-illan näinkin käyttää". Olen nimittäin fiksoitunut siihen, että tästä talosta saa nyt lähteä kaikki ylimääräinen kampe pois, ja lauantaina heiluin sitten taas imurin ja rätin kanssa kaappeja siivoillen siihen asti kunnes mies sai minut taltutetuksi sohvalle telkkarin ääreen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tanja, meillä on hyvät lauantai-illan puuhat, tosin sinun puuhat saisivat tarttua minuunkin. En nimittäin löytänyt tavarapaljoudestamme pääsiäiskoristeita... Kirppispöytä pitäisi varata.

   Poista
  2. Se hyvä puoli on todellakin kaappien siivoamisessa, että muistaa jälleen mitä kaikkea omistaa ja missä mitäkin on :-)

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!