maanantai 7. huhtikuuta 2014

Vanerin ihailijoille

Ihanaa alkanutta viikkoa, täällä taas ihaillaan vaneria. Tässä teillekin viikonavaus tällä upealla kodilla, jossa käytetty reilusti havuvaneria. Elävämpää ja ronskimpaa tämä puunsyinen havuvaneri jos vertaa vaikkapa meillä käytettyyn, ilmeeltään hillitympään koivuvaneriin.Ja hienoja yksityiskohtia. Tässä näkyy myös nahkaiset vetimet keittiössä, asia, jota pähkäilin pari postausta sitten. Ne ovat kyllä kauniit, varsinkin tuollainen luonnonnahkan sävy. Likaantuessa ne olisi helppo vaihtaa uusiin. Ehkä sitten joskus sinne mökille...Psst, katsokaapa ikkunaa. Miten kaunis kun karmit tulevat vähän ulos seinästä. Tuli vähän ikävä vanhaan kotiin, jossa meillä oli tällainen ikkuna olkkarin ja lastenhuoneen välillä.

Kaikki kuvat Fantastic Frank.

t hanna

3 kommenttia:

 1. Pidän kovasti vanerista, mutta tässä sitä on jo vähän liikaa. Mutta vastaavasti nuita nahkakahvoja ei voi olla ihailematta. Sinertävä katto on erilainen ratkaisu!

  Kiitos kivasta blogista. Minusta on tullut ihan vakiovieras!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja, kiva jos tykkäät käydä täällä:). Tämä havuvaneri on ehkä jopa hallitsevampi kuin koivuvaneri, joka ehkä "huomaamattomampi".

   Poista
 2. Tuo on varmasti totta. Etenkin nuo oksan kohdat näkyy selvemmin havussa ja siksi näyttää minun silmään sekavalta.

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!