lauantai 26. huhtikuuta 2014

Vanerisohvan tekstiilit

Saunatuvan vanerisohva on saanut mummon taitavissa käsissä patjojen ja tyynyjen päälliset. Nyt passaa loikoilla saunan jälkeen.

Pidän raidoista ja ruuduista, jotka sopivat mielestäni mainiosti saunatuvan mökkimäiseen tunnelmaan. Niinpä valitsin patjojen päällisiksi Ikean raitaa, aina niin mieluisassa mustavalkoisessa värissä. Toinen patja on leveää ja toinen kapeaa raitaa, ja ne näyttävät yhdessä sopivan erilaisilta. Sekaan keräsin tällä hetkellä kaapista löytyviä raita- ja ruututyynyjä sekä Svensk Tennin sinivalkoiset norsutyynyt. Sininen näyttää kaiken keskellä raikkaalta, ehkäpä etsin sekaan vielä jotain siniraitaisia tyynyjä.Tuvan kalusteena on vanerisohvan lisäksi kymmenen vuotta vanha Nikari Oy:n nojatuoli, joka sopii mainiosti lisäistuimeksi varsinkin silloin kun sohva palvelee sänkynä.
Joku pieni pöytä  ja matot kun vielä löytyisi, niin tupa alkaisi olla valmis!

Sohva pääsee tänään ensimmäistä kertaa nukkumakäyttöön kun mummo ja pappa tulevat poikienvahdiksi ja me saamme juhlia ystävän 40-vuotta.

2 kommenttia:

  1. Todella hienot vanerisohvat! Oletteko itse tehneet vai saako tuollaisia ostaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, itse olemme tehneet. Vaneripalaset mitattiin ja leikattiin Bauhausissa oikean kokoisiksi ja sitten kasattiin, helppoa, ainakin työnjohdon mielestä:)

      Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!