sunnuntai 10. elokuuta 2014

Harmaa terassi

Saimme kesän aikana petsattua terassit. Yläkerran kattoterassi väritettiin harmaaksi Teknoksen valmissävytteisellä öljyllä, joka on kyllä loistava harmaa. Se ei taita vihreään eikä siniseen, kuten useimmat harmaat, vaan on puhtaan tumman harmaa. Tätä väriä voi suositella! Meillä on öljypohjainen maali, joka on hivenen kiiltävä. Vesiohenteinen sen sijaan olisi matta, jonka olisin myös valinnut jos joku olisi sitä minulle myynyt.

 
 
  
Parvekemansikkassa on ollut muutama pienen pieni mansikka ja vielä on niin kukkia kuin raakileitakin odottamassa kypsymistä.
 

Alakerran terassit petsattiin hetken mielijohteesta valkoisiksi, ja värivalinta oli hyvä. Laitanpa niitäkin kuvia pian tänne nähtäväksi.

Huomenna alkaa työarki, joka tuntuu kyllä mukavalta monen viikon lomailun jälkeen. 

Iloista viikkoa!

t hanna

4 kommenttia:

 1. Näyttääpä tosi hyvälle! Miten muuten levititte öljyn? Täällä tuo urakka on vielä edessä. Talon ulkomaalaus otti aikansa kesällä ja heti sen perään ei jaksanut edes ajatella terassin öljyämistä. Mutta paahtava kesä on tehnyt tehtävänsä, homma pitäisi nyt vaan hoitaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Karin. Levitimme siveltimellä, joka oli tuikattu harjan varteen, ja hyvin sujui. Tsemppiä maalauksiin, kaikki aikanaan.

   Poista
 2. Löytyipä täältä ihana terassi, ehkä kaunein näkemäni. Pitääkin tutustua blogiin enemmän ;)

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!