perjantai 19. syyskuuta 2014

Rennompi sisustuspäiväkirja Instassa

Minun näköisiä kulmia voi nyt tarkastella myös Instagramissa, klikklik! Olen parin viikon ajan harjoitellut siellä, ja se tuntuu omalta.

Kuvat, tai ylipäätänsä silmien kautta nauttiminen on ollut aina minun juttuni. Siinä yksi syy blogin pitämiseen ja muiden blogien lukemiseen. Oman blogini kautta saan tehdä omia kuvia, rakastankin valokuvaamista ja blogin kautta saan tälle harrastukselleni uutta pontta.  Ja mitä upeita kuvia onkaan nykyään monissa blogeissa, huikeita, joita katson ihaillen ja yritän itse ottaa niistä opiksi.

Instagram on antaa lisää visuaalisesti nauttiville, se on vain kuvia; hauskoja, rentoja ja kauniita. Siihen pyrin itsekin, haluan jakaa eteen tulevia silmäniloja. Rennommasti, ilman jalustaa taikka salamaa, vinosti ja miettimättä kovin tarkkaan kuvakulmia saatikka objektiivin valintaa. Olen aiemmin aina harmitellut ettei järkkäri ole aina mukana enkä ole osannut tai uskaltanut tallentaa tänne huonompilaatuisia kännykkäkuvia. Nyt niillekin on paikkansa, Instagram. Sinne siis tallennan blogini mukaisesti sisustusjuttuja, mutta arkisemmalla otteella. Täällä edelleen haluan keskittyä opettelemaan valokuvausta.

Alla olevissa kuvissa kuvaajana vaihteeksi isoveli, hän on myös innostunut äidin harrastuksesta. Ja kiinnittäkäähän huomiota äidin ja pikkuveljen tekemisen tahtiin.


Tässä kuvasarjassa näkyy hyvin millaista arki meidän poikien kanssa on. Lapset ehtivät monta juttua ennen kuin itse on ehtinyt sivua kääntää. Kuvan jälkeisen tilanteen voitte vapaasti kuvitella:).

Iloista iltaa, tavataanko Instassa?

t hanna

4 kommenttia:

 1. Nähdään! Minäkin siellä olen, mutta toistaiseksi enemmän tarkkailijana :)

  VastaaPoista
 2. Mäkin olen ollut nyt parisen viikkoa Sisustus COCO:n merkin alla ja se on kyllä aika koukuttava paikka :) Instassa myös seurailen sinua.
  terkuin.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on siis jo moikkailtu, tai tykkäilty:). Mulla vielä instakieli opettelussa, kaikkinen hastageineen, mutta pikkuhiljaa:).

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!