lauantai 27. syyskuuta 2014

Naulaleikki

Jos laskin oikein, niin 118 naulasta syntyi tällainen numero 10 talon seinään. Eikä mennyt kauaa, tosin minulla olisi mennyt, mutta en ollutkaan itse vasaran varressa. Kiitos papalle!Koko homma lähti siitä, että piirtelin millimetripaperille (tavallista ruutupaperia ei inspishetkellä löytynyt) rasteja ja hahmottelin numeroiden mallia.  Sitten paperi seinään, ja jokaiseen rastiin yksi naula.


Tästähän voisi kehitellä vaikka mitä...

t hanna

12 kommenttia:

 1. Onpa hauska, voi olla että joutuu jotenki kopioimaan...jos sallit:)

  VastaaPoista
 2. Oi, kätevä juttu! Meilläkin talolaajennus pian sillä mallilla, että pääsemme sisätöihin, jipii! Ja siemenet kylvetty valmiiksi. Mutta suurin urakka alkaa, kun puramme sisältä takkahuoneen sekä uusimme koko kodinhoitohuoneen, lattioineen päivineen. Hieman epätoivo on vallannut alaa, mutta lopputulos on niin kristallinkirkkaana silmissä, että se kummasti piristää mieltä. Nauloja on meilläkin hieman ylijäämää, niistähän saisi vaikka mitä aikaan. Mukavaa viikonloppua,

  terkuin Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pian siis valmista, kiva kuulla! Tsemppiä viimeisiin vaiheisiin, kun on ensin huhkinut, sitten osaa nauttiakin uudesta ja valmiista. Ihanaista viikonloppua, viime sunnuntaina olinkin siellä suunnalla ja ensi perjantaina taas:).

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!