torstai 4. syyskuuta 2014

Syksy sisällä

Torstai on meidän siivouspäivä, jolloin heti perjantaina alkaa levon ja laiskottelun viikonloppu, jihuu! Tällä kertaa keräsin kesätyynyt varastoon ja vaihdoin ruskan värejä sohvalle. Kukkien sijaan pöytiä koristavat ystävän antamat syyssadon herkut. Niin ja kynttilät, jotka kuuluvat pimeneviin iltoihin yhtä tiiviisti kuin villasukat jalkaan. 


Iltapalaksi pari amarettoa, omppu ja kuppi teetä:). Ihanaista ja leppoisaa syysviikonloppua!

t hanna

6 kommenttia:

 1. Ihania juttuja ja siistiä törmätä pitkästä aikaan valkoisiin seiskoihin. meillä nimittäin samanlaiset. Itse olen tykännyt tuoleista tosi paljon ja niissä on oikeasti hyvä istuakin. Teillä on upean raikas skandinaavinen koti. Itsellä menossa nyt tällainen romuvaihe, kierrätyslavaa, kulahtanutta ja muuta romua. Kotisi näyttää niin hyvältä. Ehkä sitten kun uusimme keittiön sisustuskin menee meilläkin taas himpun verran selkeempään suuntaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sike, minäkin tykkään näistä ajattomista tuoleista. Skandinaavinen tyyli on minun juttuni, vaikka välillä mieli hamuaa ja ihailee muitakin tyylejä, mutta yritän pysyä tutulla tontilla.

   Poista
 2. Täälläkin siivotaan lähes aina ennen viikonloppua. Viikonloppuna nimittäin vain ollaan ja nautitaan! Ihania kuvia ja teillä kyllä näyttää niin kauniilta! Mukavaa alkavaa viikonloppua sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ruut, perjantai on paras päivä, varsinkin kun koti on siisti:). Ihanaa viikonloppua sinullekin!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, se on ihana syystyyny, kaikkinen ruskan väreineen.

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!