tiistai 13. tammikuuta 2015

Sisustushankinnat 2014

Luin innolla muiden blogeista millaisia ihania löytöjä ja designaarteita he olivat hankkineet vuonna 2014. Rupesin tietysti miettimään, että mitäs meille on ostettu? Pähkäilin ja pähkäilin, enkä muistanut oikein mitään.

Voiko siis olla totta, että sisustusbloggari on onnistunut postailemaan kokonaisen vuoden ilman mitään isompia hankintoja? Lähestulkoon niin. Yksi uusi lamppu on kotiimme saapunut, muut hankinnat ovat itsetehty vanerisohva, löydetty terassipöydän levy ja yläkerran aulan matto.Panthella-valaisin


Saunatuvan itsetehty vanerisohva


Löytynyt puulevy terassin pöytänä


Annon Talvi-matto yläkerran aulassa


Sisustusblogi toimii siis ilman jatkuvaa ostamista! Siitä olen iloinen:).

Vanhaa voi ostaa hyvillä mielin, sillä sitä tavaranhankintaa kiittää niin ympäristö kuin kukkarokin.  Muistathan sunnuntaina 18.1. klo 9-15 oululaisten bloggaajien kirppiksen Oulunsuun pirtillä!


t hanna

6 kommenttia:

 1. Ihan loistava tilanne, jos koti on kaunis ja toimiva eikä uusia hankintoja juuri tarvita :) Meille tuli kyllä aika monta juttua viime vuonna, mutta suuri osa tuli ostettua käytettynä eli ei ihan niin paha ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun löytäisinkin jotain käytettynä, onko sinulla hyviä vinkkejä nettikaupoista?

   Poista
 2. Hyvinkin näyttää toimivan! Mä ihastuin tuohon vanerisohvaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ei aina tarvitse ostella. Se on kyllä minunkin suosikkini.

   Poista
 3. Todellakin sisustusblogi toimii ilman jatkuvaa ostamista. Ostamiseen keskittyvät blogit alkavat ainakin minua usein kyllästyttää ja väsyttää. Se pitäisi muistaa omassakin kodissa, että ei aina himoitsisi jotain uutta. Panthella-valaisin on upea ja sopii teille todella hyvin. Kuinkas leveä tuo teidän tv-taso on? Teillä on kyllä kokonaisuudessaan niin kaunis koti, kiitos blogistasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi. Pitäisi tosiaan rajoittaa jatkuvaa uuden ostamista, harkittuja ostoja taikka vanhaa ja käytettyä. Meillä tv-tasona on Muuramea, joka taitaa olla 60 cm syvyydeltään.

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!