maanantai 5. tammikuuta 2015

Vuosimalli 2014


Joulu meni nopeasti niin kuin kaikki mukava aina menee. Nautimme joulusta kotona  sukulaisten kanssa, joille keittelin riisipuurot, paistoin kalkkunan ja leivoin kinuskipuolukkakakkua. Joulupukki vieraili, mutta toi sovitusti lahjoja vain lapsille. Aikuisilla kun on tavaraa jo ihan liiaksi eikä uutta haluta kuin harkiten ja harvoin.

Otin paljon kuvia, mutta en niinkään sisustuskuvia, sillä en ehtinyt juuri emännän roolista kattauksia, paketteja tai joulukuusta kuvaamaan. Ja kun vieraat oli kestitty, istahdin kirja kädessä sohvalle ja nautin.

Mutta tänään oli energiapäivä, joten joulu pyyhittiin ulos ja kaappien perukoille. Mutta ennen sitä tartuin kameraan ja otin pari kuvaa muistoksi kuusesta vuosimallia 2014.

Toista vuotta kuusenamme loisti pihtakuusi, jonka paksut ja tummanvihreät pehmoiset havut valloittivat edelleen. Koristeena erilaisia valkoisen sävyjä ja pallon kokoja sekä muutama ehjänä säilynyt namunen. Ja isossa ruukussa kuusi saa tarpeeksi vettä eikä varise.


Rapsutin adventtikynttilöistä sormivärit pois ja laitoin tiskikoneeseen.

Ja löytyihän sieltä kamerasta yksi kattausräpsykin, tosin viinilasit vielä puuttuvat, joten ihan valmis ei joulupöytä vielä kuvaushetkellä ollut.


t hanna

3 kommenttia:

 1. Huippu idea laittaa kuusi ruukkuun, ne kuusenjalat ei nimittäin ole kovin hienoja. Sinä kyllä jaksat värkätä, servetitkin niin ihanasti joulukattauksessa.

  Hanna Koo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna, ja samaa mieltä kuusen jalat eivät ole komistuksia eikä kastelunkaan kannalta käteviä.

   Poista
 2. Ihania ideoita ja upea blogi tämä emäntä siirtyy lukijakaartiin.. ;)

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!