lauantai 23. toukokuuta 2015

Pariisin ystävällä

Tervetuloa ihanaan pariisilaiseen kotiin!

Olkkaria Pariisista: Rentoa ja ryppyistä sohvaa. Tunnelmallista puuta ja tietysti naapurin kukkakaupasta tuoreita kukkia. Leveää lankkua lattioissa ja lofthenkiset ruutuikkunat puutarhaan.


Ruokailutilassa astiat kauniissa rivissä avovitriinissä. Erilaisiin umpikaappeihin on piilotettu arkiastiat ja pellavat sekä tietysti läjä kynttilöitä. Pöytään katetaan aina kankaiset lautasliinat ja tuoretta patonkia. Yllästysvieraille on helppo nostaa olkkarin rottinkituolit ja kaikki mahtuvat syömään samaan pöytään.


Olkkarin sivupöydällä on lasitaiteilijaystävän tekemät lasit ja karahvi.


Makkarissa sänkyyn on pedattu pellavaa ja pyyhkeet ovat väreittäin lajiteltu. Sängyn takana on pesu- ja meikkipiste, jossa voi levittää kauneusvoiteet kaikessa rauhassa.
 


Ja kurkistus pariisilaiselle takapihalle, jossa kukoistaa keittiön tarvitsemat yrtit ja naapurin suojaksi kasvatetut pensaat. Ja onhan siellä mukava juoda lasillinen viiniä päivän päätteeksi yksin tai ystävien kanssa.


Pieneen etupihaankin saa mahtumaan niin yrtit kuin lapsille pienen piilopaikan. Ruukkuihin kootaan ikivihreitä, jotka ilahduttavat talviaikana. Multaa ei tarvita muutakuin ruukkuihin ja istutuspusseihin.
Tyylikäs ja kaunis pariisitar-ystäväni asuisi juuri näin. Niin kuvitteellinen ystävä... Oikeassa elämässä pääsin kyllä ihanalle lomalle Pariisin, mutten kenenkään kotiin, vaan kuvat on otettu persoonallisesta ja viehättävästä Merci-lifestyletavaratalosta. Sen tunnelma oli ihana; lempeä ja väljä. Tavaraa ei ollut liiaksi asti, vaan ne muutamat valikoidut tuotteet oli aseteltu ajatuksella. Jos olet menossa Pariisi, älä jätä tätä väliin.

t hanna

4 kommenttia:

 1. Olisihan se aika mukavaa, jos olisi tuollaisessa kodissa asuva ystävä Pariisissa :) Tuo kauppa on minunkin listallani, jos menemme kesällä noihin maisemiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo:), ei ole pariisilaista ystävää, mutta Merci-kauppa onneksi on:). Hyvää reissua sinulle!

   Poista
 2. Hah, hauska postaus! Mietin tuon pyyhekuvan kohdalla että miksi on noin paljon pyyhkeitä, erikoisia nuo pariisilaiset ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itsekin mietin, että se oli vähiten "kotimainen" kuva.

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!